Most vettem az autót és 6e km-es olaj van benne és 8 hónapos, mit gondoltok, cseréljem?
Figyelt kérdés
Számlája van róla,tehát biztos.2016. okt. 1. 08:19
1/9 anonim válasza:
Az autót cseréld vagy az olajat? :D
2/9 A kérdező kommentje:
hát én az olajra gondoltam,mert szokták ajánlani ,az autót 31 km vezetés és 8 óra ismerettség után nincs kedvem lecserélni,mert "szerelem".
2016. okt. 1. 08:22
3/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges lecserélni még az olajat - bár nem tudjuk milyen autóról van szó és milyen felhasználásról.
4/9 A kérdező kommentje:
Kamionsofőr autójáról,aki hétvégéken főleg pályán használta 80%-ban amikor hazajött és visszament.
1. tulaja volt,így tett bele 159-et 16 év alatt.
2016. okt. 1. 08:30
5/9 anonim válasza:
A számla nem jelent semmit. Ha megbízol az eladóban, akkor ne cserélj, de a legbiztosabb a csere. Főként, ha hosszútávra tervezel az autóval.
6/9 anonim válasza:
Személy szerint jobban aggódnék a vezérműszíj csereperiódusának betartásával kapcsolatban,-az olajat úgyis nemsokára cserélni kell...
7/9 anonim válasza:
"1. tulaja volt,így tett bele 159-et 16 év alatt."
Milyen érdekes, hogy pontosan a Magyarországon elvárt évi 10 ezres futásteljesítmény jön ki egy osztással!
:D
8/9 anonim válasza:
Ha csak magyar ember használta akkor reális lehet az a 10 ezer km. Sok gügye hétvégi autós még annyit se megy az autójával.
Nekem az gyanús inkább hogy a km is 159 és létezik Alfa Romeo 159 is. Véletlen? Aligha!
9/9 A kérdező kommentje:
Alfa?
Volkswagen golf 4 -es 1.6 benzines :D
2016. okt. 1. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!