320ci 170ló vagy 1.8 T 150 ló? Melyik a megbízhatóbb?
Kajálni biztos hogy a kompresszoros merci kajál a legtöbbet, meg bízhatóságban pedig a szívó sor6-os bmw lesz a legtartósabb.
alkatrész árak ugyan ott vannak kb.
"Kajálni biztos hogy a kompresszoros merci kajál a legtöbbet, "
Hat a triobol valoszinuleg pont hogy az eszik a legkevesebbet!
"Melyik kajál szerintetek többet? "
Amelyik nehezebb és erősebb.
"Melyik a tartósabb, melyikbe romlik el kevesebb alkatrész, illetve az alkatrészek melyikbe olcsóbbak szerintetek?"
Ha fontos az olcsó alkatrész akkor mi a ráknak nézel BMWt, Audit vagy Mercedest? :D
A Unixnál mindenhez van utángyártott mindenből.
"Audi A6 1.8T (B6)"
Ugye ez A4 B6 akart lenni?
Tekintve hogy a 320 sor6 az szívó,így nagy általánosságban az a legmegbízhatóbb.
Viszont híresen tartós az 1.8T is.
Hmm, hát én amúgy is Audi párti vagyok, és az 1.8T az egyik kedvencem, mert nagyszerű motor, szeret pörögni, cserében kisebb fordulaton is úgy tol, mint egy dízel a turbó miatt. Így lehet vele gazdaságosan is autózni.
Ellenben a BMW az 6 hengeres, gyönyörű hanggal. Ez az egy dolog, ami megnehezítene engem a döntésben. Megbízhatóságban ugyanott van mindkét autó. Amúgy az Audihoz olcsóbbak általában az alkatrészek, csak az 1.8-ason van pluszban egy turbó, ami néha elromlik.
A 200-as kompresszor nem jó motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!