Autóvásárlás előtt állok, melyik típus megbízhatóbb?
Többek szerint (én igazából benzin párti vagyok) az 1.9 motor a legmegbízhatóbb, és a fenntartása is ennek a legolcsóbb. Használt dízelnél nem árt ha van 600-800 ezer forint forgótőkéd, mert a porlasztócsúcs, kettőstömegű, kuplung, katalizátor, stb-stb nem olcsó játék.
Magam részéről inkább tankolok 1-2 literrel többet benzinből, mint fizessek ki egyben több százezret egyszerre az alkatrészekre. Éppen elég költség van az autóvásárlás után - közben míg az előző tulaj dolgait rendbe hozom.
Tudom, hogy vannak olyanok akik olyan sokat utaznak, hogy nekik mindenképp dízel kell, de nekem hála az égnek nem
VW Passatot nézegesd inkább ha VW-t akarsz ahhoz még elfogadható áron van alkatrész mint az Audihoz vagy a BMW hez.
Audi A4 B7 sem rossz de állítólag kegyetlen kényelmetlen meg szűk a hely ha sokan utaztok benne. Mondjuk ezt is vedd alapul ha rám hallgatsz, mert én pont így jártam amikor a 3 ajtós G Astrát megvettem a szomszédtól. eleinte úgy voltam vele hgy minek nekem nagy autó mert családom nincs meg semmi, aztán amikor kollégáimmal, barátaimmal ugye tavasztól őszig 2-3 hetente járunk horgászni 1-2 napra hétvégére akkor mindig megy a fejvakarás hogy ha 5 en mennénk egy autóval akkor a pakolásra külön időt kell szánni hogy rendesen elférjen minden, és akkor nagyon szidtam magam hogy a fenéért nem vettem inkább egy 5 ajtós Sedant vagy egy Kombit inkább.
felsoroltál három márkát..
...ballagj be mindegyikbe amikor van időd, és kérdezd meg, mi az áhított típusnak a hibája...
egy próbamester, vagy művezető sokat tudna mesélni...pláne ha kézfogáskor kedves vagy...akkor még részletes statisztikát is kapsz...
én így vettem eddigi életem legjobb autóját..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!