Szerintetek milyen autót érdemes venni első autónak gyakorlásra max.200 ezer forintig? Márka és típus is érdekel.
Figyelt kérdés
2015. jún. 22. 22:58
1/10 anonim válasza:
Gyakorlásra? Szuerintem először jogsi kéne arra meg gyakorolj a családi autón ha van vagy ha van közelebbi ismerős kérd meg, hogy menjetek el vezetni. :D Szerintem ennyiért egy szakadt f astrát kapnál. :D
2/10 A kérdező kommentje:
:D Van jogsim csak régóta nem vezettem most szeretnék venni egy autót. :D
2015. jún. 22. 23:05
4/10 anonim válasza:
ha régóta nem vezettél, akkor irány újra az autósiskola, nem szégyen venni pár gyakorlóórát
5/10 anonim válasza:
Amit ennyiért veszel, azzal sajnos maximum a szervizelést fogod gyakorolni. :(
6/10 anonim válasza:
Corsa B, esetleg Swift kijön már ennyiből használható állapotban
7/10 anonim válasza:
Swift, F Astra. Bár én ennyi pénzből inkább egy jobb biciklit vennék, autót szerintem ennyiből nem érdemes.
8/10 anonim válasza:
ennyiből még egy rossz lada sem nagyon jön ki,régi swiftből is csak valami lefingott agyonhasznált lom.....
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm átnézem ezeket.
2015. jún. 23. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!