Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a megbízhatóbb diesel,...

Melyik a megbízhatóbb diesel, a ptdi, vagy a 2. 0 tdi?

Figyelt kérdés

VAG konszern autóit nézegetem, a jó 1.9 es tdi blokkal nem adtak ki nagy hűtőmaszkos audi a4-et pl.

Én ilyesmit szeretnék majd.

olvastam rosszat, jót mindkettőről.

akinek itt van ilyesmi, tapasztalatait pár szóban írja le.

10 éves körüli autókat nézek, ilyesmi koru diesel autók tapasztalatai szervizelése érdekelne.

2016. szept. 5. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Pedig de, van néhány, de tényleg nem gyakoriak. Mindenképpen az 1.9 PDTDI-t kell venni. Na jó, nem olyan rossz a 2.0 PDTDI sem, de az 1.9 sokkal jobb megbízhatóságban, bár csak 116 lovasok vannak.

[link]

[link]

[link]

2016. szept. 5. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz nagy hűtőmaszkos audi alatt? Az a4 b7-ben volt utójára pd motor.
2016. szept. 5. 19:55
 3/5 A kérdező kommentje:

félreértettétek.

melyik a jobb az 1.9 pdtdi, vagy a 2.0 sima tdi blokk?

2016. szept. 6. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy sima 2.0 TDI, csak PDTDI, vagy 2009-től CRTDI. A 2.0 PDTDI-t jobb kerülni, több gondja is van. Az 1.9 PDTDI pedig egy nagyon kiforrott, megbízható motor volt már ezekben az évekbe.
2016. szept. 6. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:

A 2.0CR első szériájának ugyan az a legfőbb gondja mint a 2.0PD szériának, az olajpumpa hajtás elkopása.

Viszont ha találsz egy jó 2.0PD-t BMP motorkóddal és ezt a hibáját kiküszöbölöd akkor ugyan olyan jó mint az 1.9.

Bár nem rémlik hogy audiban volt BMP kódos bosch pd elemes DPF nélküli 140lovas 2.0PD motor.

2016. szept. 6. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!