Wynn's Injector Cleaner for diesel tapasztalata van valakinek?
325 mL-es kiszerelés(lila flakon) beleöntöttem a tankba, és teletankoltam, fél óra múlva már az autó szinte nem ment, a motor nem pörög fel, erőlködik nagyon
Mi a teendő?
köszönöm
pontosan hogy csináltad? Majdnem üres tankba beleraktad és elmentél utána a benzinkútra?
amúgy nem kéne ilyet okoznia. Tuti jó üzemanyagot tankoltál?
jelentéktelen mennyiség. szinte értelme sincs amúgy beleönteni.
Hello! Úgy csináltam pontosan, ahogy mondtad, annyi különbséggel, hogy az egyik OMV kúton végeztem a műveletet.Igen, nem sok volt már a tankban, bele a cucc, 3/4-ig tankoltam kb(vagy kicsik kevesebb).Utána egyből mentem vele kb 20-25 percet folyamatosan a városban.
Ekkor éreztem a meghalást.Utána 1 órát vártam, majd egy másik OMV kúton tele tankoltam, hogy felhíguljon.
Computer nem ír ki semmit.
Ha arra gondolsz, hogy esetleg benzint tankoltam-e: nem, ennyire gyökér nem vagyok, még a blokkokat is el szoktam tenni, most is megvannak.
Reagálva: szerintem sem sok az a flakonnyi mennyiség, de én nem értek hozzá..
Mindenesetre óva intek bárkit is, hogy hasonlóval trükközzön.
Azért mertem megvenni, mert belga gyártmány, és nem is olcsó.
Én régebben használtam ilyeneket benzinesbe meg dieselbe is, soha nem okoztak kárt, igaz pozitívumot sem éreztem/tapasztaltam.
Arra gondolok, hogy talán a tankban feloldott ez a cucc valami dzsuvát, és most valahol dugulásod van.
Ha a jövőben ilyesmit akarsz használni, akkor a Spurit ajánlom(évek óta használom az autóinkba, motorokba, még fűnyíróba is teszem!!). Nagyobb fogyasztású autómnál pl mérhetően lejjebb ment tőle a fogyasztás. Dieselbe még Cataclean nevű cuccot dícsérték pár éve, nem tudom kapható-e még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!