Kb.2 millióért milyen sportautót vennétek? Többi lent
Ár lehetőleg 2 millió alatt, 2,5-nél semmiképpen sem több. Milyen sport, sportos autót vennétek? Lehetőleg 6 vagy több hengeres.
Amik KI VANNAK ZÁRVA: elsőkerék meghajtású autók, Mercedes BMW Audi,
Mondanám, hogy Celica GT-FOUR, de az nincs meg 2.5 millióból.
De tudsz venni egy Peugeot 406 Coupet, abból van itthon pár, és hasznaltauto.hu-n a 3.0 V6 1 millió alatt a tiéd. :D
www.hasznaltauto.hu/auto/peugeot/406/peugeot_406_coupe_3.0_v6_pack-10679169
Köszi a válaszokat, jöhetnek még! :)
Nem Evokra meg széthajtott Nissanokra gondoltam, hanem inkább (amit sokan is írtatok) Celica, Eclipse ilyesmik.
Eclipse is jó választás lehet.
Lexus IS200 és a Mazda MX5 hiába hátsókerekes,és hiába a világ egyik legélvezetesebben vezethető autói,nem hiszem hogy a kérdező ilyen teljesítményben gondolkozik.
Ha nagy mázlid van,akkor viszont találhatsz RX7-t és 2JZ Supra-t is,de ott már a fenntartás teljesen más,mint egy Celica/Eclipse esetén.
IS200 formája nekem sajnos nem nagyon jött be :(
A rotary motorok számomra nem meggyőzőek, főleg a rövid élettartam miatt. Az Mx-5 viszont tetszik, abból is inkább az újabb (3.gen), 2 literes blokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!