Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen bivaly sportautót...

Milyen bivaly sportautót ajánlanátok max 4,5-5 millióért?

Figyelt kérdés
Hogy legyen viszonyítási alap: a kedvenc autóm a Nissan GT-R.
2013. ápr. 12. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:

KAMU

ezt most pont itt kérdezed, az ismeretlenektől, mikor biztos vannak haverjaid, akik véleményére azért gondolom adsz, vannak szakújságok a neten, v újságosnál is ahol lehet tájékozódni.

HA igaz a kérdésed akkor M3 bömöbölő, vagy slk merci

2013. ápr. 12. 14:49
 2/4 schocko ***** válasza:
A bivaly az egy lassú, de erős ész szívós állat, én ezért New Holland traktort ajánlanék. Átmegy az összes sportautón keresztbe és hosszába is.
2013. ápr. 12. 14:50
 3/4 A kérdező kommentje:

ŐŐŐŐŐ oké. Első válaszoló : nem értem hogy hogyan lehet hazudni egy névtelen internetes oldalon egy KÉRDÉSBEN, de oké.

Második válaszoló : HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Vcces volt. Tessék itt az elismerés amire vártál a trollkodásodért.

Egy biztos, a weboldal segítségnyújtásra jó de ti ennek nem feleltetek meg. : /

2013. ápr. 12. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:

áámerikai izomautókat

pl az újabb mustang, camaro, charger nagyon kis pofás sztem, és használtam (legalábbis mustangból tuti) kapsz 3-4 misiért is (és az újabb mustang nem is eszik olyan sokat, asszem max 10-12 liter körül)

2013. ápr. 12. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!