Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi TT 2007 benzin vélemény?

Audi TT 2007 benzin vélemény?

Figyelt kérdés

2016. szept. 24. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem túl drága és csicsás. Tele van olyan funkciókkal, amire nincs szükségem és ha netán elromlik akkor még sokba is kerül (kipörgésgátlón át az elektromos ablakemelőig, stb.).

2016. szept. 24. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:

1-es

Brutál bonyolultak ezek az ablakemelők, ja...

Nagyon jó kis autók a TT-k, jó motorjai vannak (nehogy TDI-t vegyél..), legjobb választás az 1.8 turbó, mert könnyű a blokk, és nagyon jól mozgatja a kisautót, de volt már 2.0 T és 3.2 FSI is. Utóbbi kuriózum volt egy ilyen kis autóba, de azt mondják, nagyon orrnehéz volt vele. Sok hülye prolit hallottam, hogy a TT-t b*zis autónak tartják, hát szerintem nem az. De ha mégis sok ilyen ember van a környezetedben, akkor jól meg kell gondold, hogy bevállalj egy ilyen kis autót. Amúgy szerintem cabrióban érdemes venni.

2016. szept. 24. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó gép, sok alkatrész közös a Golffal , szóval nem túl drága, a 2.0 TFSI meg jó motor. Szerintem szép is.
2016. szept. 24. 16:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Kösz inkább veszek egy robogót
2016. szept. 24. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Komoly kérdés volt ezek szerint :D
2016. szept. 24. 18:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Kicsit drága nekem
2016. szept. 24. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezzel nem vagy egyedül :)

Ezt az autót nem azok veszik, akik el akarnak jutni egyik helyről a másikra, vagy élvezetesen akarnak autókázni (vagy mindkettő), hanem akinek sok pénze van és adnak a látszatra. Ez olyan, mint egy aranyóra, ugyan azt tudja mint az egyszerű hétköznapi, csak jobban néz ki, meg baromira drága.

2016. szept. 24. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!