Van egy 2007. Opel Astra F 1.4 benzin 8 szelepes kocsim . Egyik pillanatról a másikra erejét vesztette . Értem ez alatt, hogy nagyon lassan gyorsul ha rálépsz a gázra mélyül a hang de erőtlen. Mi baja?
Figyelt kérdés
Nem pörög fel. Ha meglát egy dombot már vissza kell kapcsolni. Néztem a gyertyákat azok jók . Tiszták. Nem trutyis . Próbáltam hogy Alapjáraton lehúztam egyesévél a gyertya kábeleket . Mindegyik henger megy . Kicsit hallani hogy csattog ciripel . Lehet hogy valamelyik szelep? Vagy gyujtás? Ötletek? Kaptam tippet : Karburátor koszos , katalizátor törött, a főtengely mellet valami jeladó laza, vezérlés átugrott stb. Németebe vagyok az autó 500 euró. ha szervízbe vinném sokszorosa lenne . Nincs széthajtva. vezérmű szíj nemrég lett cserélve (10 000km van benne). Az olyan elmés hozzá szólásokat nem kérek , hogy engedjem ki a kéziféket, meg hogy cseréljem le stb.2015. júl. 25. 20:50
1/3 anonim válasza:
A probléma ott kezdődik, hogy 2007-ben már rég nem volt F Astra. A második probléma a tippel van, mert karburátor meg pláne nincs még a legöregebb Astrán sem, ezek mind injektorosok. Üzemanyag szivattyú okozhat ilyen hibát, meg a nyomásszabályzó szelep, vagy az üzemanyagszűrő, esetleg maga az injektor fej és még lehetne sorolni. Ezt még szervizben is csak mérésekkel lehetne kideríteni, így távgyógyítással csak találgatni lehet.
2/3 anonim válasza:
Vagy üzemanyag, hogy szökik a kompresszió.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzá szólásokat . A dátumot szerintem én néztem el. A karbit meg tippben kaptam :) .. ez az első opel kocsim. köszönöm
2015. júl. 26. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!