Miért ilyen nehéz manapság jogosítványt szerezni?
Figyelt kérdés
Én áprilisban kezdtem, KRESZ, EÜ egyből meglett, forgalomból most hasaltam el. Mindennap látjuk, hogy hány autó megy végig az utakon, rengeteg ember vezet, annyira hétköznapi dolognak tűnik, mégis rengeteg ember kínkeservesen szerzi meg, ráadásul nagyon drága. Mégis akkor, hogy lehet az, hogy ennyi embernek van jogosítványa, de mindennap van minimum egy kérdés a KRESZ-, elsősegély- és forgalmi vizsgával kapcsolatban. Az emberek nagy része minimum egyszer sikertelen vizsgát tesz legalább az egyikből. Pedig ha annyira nehéz lenne, nem lenne ennyi ember az utakon. Talán tényleg csak a pénzről szól és próbálnak minél több vizsgadíjat beszedni? Valahogy nem tudom elképzelni azt, hogy csak én, vagy az a másik pár ember aki ideír napi szinten legyünk annyira bénák, hogy nem jön össze az, ami más több tízezer embernek már megvan...2016. szept. 22. 16:37
21/23 anonim válasza:
Egy 20-as borítékba az utolsó vezetésednél,forgalmi vizsga előtt,és tutira átmész... Sajnos nagyon sokan így csinálják. Lásd az utakon lévő barmokat,akik magasról basszák telibe,hogy neked van-e elsőbbséged vagy sem.
22/23 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy némely vizsgabiztos csak így engedne át és igazad is van, de én kiérdemelni szeretném inkább. :)
2016. szept. 30. 22:47
23/23 A kérdező kommentje:
Sikerült! :)
2016. nov. 2. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!