Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítványt csinálnék de hol?

Jogosítványt csinálnék de hol?

Figyelt kérdés
Jogosítványt szeretnék csinálni és Újpesten lakok a legtöbb pesti autós iskoláról gondolok itt Csigavér ,Spuri-Suli de akár kisebbek mint a 18mk amit itt a környéken van csak rosszat hallani és minimális jót Kb mindenki azt mondja hogy a Pesti iskolák mind rosszak és nehezebben is jön össze az 580 km és sok köztük a lehúzós nem hogy 150 ezerért de sokaknak 300 ezer forintért sikerül megcsinálni a jogsit a kérdés tehát az lenne menjek el esetleg Dunakeszire vagy Gödre megcsinálni ? (fontos szempont hogy nem szeretnék 160 ezer ft-nél többet fizetni)
2016. szept. 20. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod a vidékieket. Egyébként a jogsi ára attól is függ, hogy mennyire fogsz ki jó oktatót éste mennyire vagy ügyes. Én sajnos elsőre rossz oktatót választottam és 30 óra a kukában végződött. Úgyhogy én most 60 óránál járok, majdhogynem a saját hülyeségemből.
2016. szept. 20. 19:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Menj az Autoklub autós iskolájába

Ott olcsóbb mint máshol, és egy helyen van minden, még az okmányiroda is.

Újpesten van az oktatási központjuk

Berda József utca 15.

2016. szept. 20. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!