Jogosítványt szeretnék csinálni . Hova menjek?
Figyelt kérdés
Újpesten vagy környékén vagy igazából bárhol ami még megközelíthető Újpestről jogosítványt tennék .Minél olcsóbban nem egy marék ziziért de olcsón az idő annyira nem lényeg .Sok autósiskoláról vannak itt mindenféle írások de annyira vegyes mert mindegyikről mondanak jót és rosszat is .Mondanátok ilyen iskolákat esetleg oktatókat ? A válaszokat előre is köszi2016. szept. 18. 21:08
1/7 anonim válasza:
Nincs "olcsón", a 90ezer forintos ajánlatokkal palimadarakra vadásznak.... ha minden vizsgád elsőre meglesz, nem kell plusz órákat venned 130-150ezerből jön ki egy B-s jogosítvány.
Túlórázgatásokkal 200ezer fölé sem nehéz feltornázni az árakat, egy óra vezetés 3500 forintos átlagáron van mostanság.
2/7 BiTOPro97 válasza:
Ha most kellene valahova mennem, könnyen lehet a Csigavérhez mennék, de ahova én jártam az megszűnt, legalábbis ott ahol volt.
Előző jól írhatja, bár két éve ahol én tanultam, csak 2500 Forint lett volna egy túl óra. Viszont a neked és nekem is a város másik felén van, jó nekem volt már motorom és arra jogsim, úgy nem volt sok időben, főleg jó időpontokat választva. - sok autós direkt nem engedi (el) a motorost.
No lényeg, megszűnt a hely.
3/7 BiTOPro97 válasza:
Nyugatinál van agyon dicsért Csigavér. - ha nem gerilla marketing, akkor tényleg jó a hely.
4/7 BiTOPro97 válasza:
Én is Csigavérnél végeztem csak máshol, ha jól rémlik. De ott már nincs.
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy azt olcsó legalább 150 ezer ft jelent de szeretnék annyinál meg is állni és igen néztem a Csigavért de mindenki csak itt szidja őket is a gyk-n is pedig oda mentem volna csak olvastam hogy sokakat lehúztak és 9 hónapja nem kapnak oktatót
2016. szept. 19. 07:35
6/7 anonim válasza:
Most fejeztem be a jogsit. Jótanács, ne nézd az árat, mert a 10-30 ezer Ft differenciát úgyis "leverik" rajtad. Ha nem buktatással, akkor pluszórákkal. Érdemes inkább vélemények szerint választani, mintsem ár szerint.
7/7 BiTOPro97 válasza:
Csigavér több helyen van, én a nyugatiról olvastam jókat, és a zuglóiba jártam át, motorral, mivel kora tavaszi srác vagyok ideális is volt az idő. Bár a nyugatisak is kb. két évesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!