Miért ilyen nehéz manapság jogosítványt szerezni?
"Senkit sem húznak meg készakarva."
A vizsgabiztos a góré, azt csinál amit akar. Fura, hogy amikor kicsit "ösztönzöd" egy kis borítékkal, már egyből úgy gondolja, hogy "alkalmas" vagy a forgalomban való vezetésre. Fura... Mindegy, ebbe kár is belemenni, már leírtam, hogy akinek volt akkora szerencséje, hogy elsőre átment, az úgysem érti, hisz ő már lesz.rja az egészet, mert átment.
Kérdező,jól látod a dolgot.Úgy kell vezetned mint egy nyomoronc és akkor biztosan átmész a vizsgán de ez nem vicc!
Az a baj hogy az oktatók már eleve nyomoroncokat faragnak a tanulókból.Például amikor 50-el mentem mindig rám szólt hogy lassítsak így max 40-el mentem (vizsgán is) Lámpánál is csiga lassan kellett elindulnom,pedig akkor azért indultam el gyorsabban hogy minél többen át tudjanak menni a mögöttem lévők közül.A kanyart 10-el kellett bevennem és nem válthattam sávot ha valaki 50 m-re volt mögöttem,egyszer ezért be is nyúlt az oktató a kormányomba és elrántotta,jól le is b...tam ezért.Ja és útkereszteződésnél csak akkor mehettem ki ha senki se jött oldalról
De nem csak az oktatók hibásak.Azért a tanulónak is hajlamosnak kell lennie a nyomoroncságra.Ezt úgy értem hogy például én amikor megkaptam a jogsit nem vezettem tovább azon a szinten mint amit az oktató akart belém verni.Sportos vezetési stílusom van,nem tartok fel senkit,nem szarozok.Tehát van aki béna marad van aki nem.Van aki két óra vezetés után jobban vezet mint más 20 év után.Van aki nem képes fejlődni és nyomoronc marad élete végéig
Én is így gondolom. Legközelebb így megyek vizsgára, remélem meg fog nekik felelni. :)
Off: Akkor ezek szerint neked sem elsőre sikerült? Ha nem, akkor hányszor voltál vizsgázni? :)
Van, aki buktat mindenért, van, aki semmiért. Valószínű
"a túl közelt állt meg" miatt NEM buktathatta meg, mert a
vizsgajegyzőkönyv azért van, hogy menet közben húzogat-
ja a vonalakat befele. Ha nem éri el a pontszámot, nem
buktathatja meg. Lehetett ott más is, csak úgy ítélte
meg az vizsgabiztos, hogy még nem sz4rta össze magát,
ad még esélyt, hogy levezesse, nem szállítja ki. Ugye a
"húzodjon félre, és cseréljen helyet az oktatóval"-ra
gondolok.
És nem jelenti azt, hogy akinek jogsija van, az tud is
vezetni. Ahogy azt is, hogy mennyien követik nyomon a
KRESZ módosításokat? Most is volt... Ki tudja, hogy min
változtattak? Akinek megvan a jogsi, úgy van vele, már
megkapta. 40 éves KRESZ van érvényben, kb ugyanennyiszer
módosították, évente.. De nem követik nyomon. A kerék-
párosokról ne is beszéljünk. Más országokban már a ke-
rékpárhoz is kell KRESZ vizsga :)
en az mondom, sokkal jobb sofor lesz abbol aki nem elsore megy at vizsgan
vannak korulottem paran akik elsore mentek at, de inkabb nem is reszletezem, hogy vezetnek... olyan mintha az egesz vizsgat, utvonalakat mindent bemagoltak volna, ha egyaltalan lehetseges ez :D
Elsőre sikerült de ha úgy vezettem volna mint ahogyan most akkor soha a büdös életben nem mentem volna át a vizsgán.Természetesen a vizsgán nagyon visszafogottan vezettem,40 fölé nem mentem sose.A kanyarokat úgy vettem be mint egy tetű stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!