JOGSI. Mennyire húznak le manapság, ha jogosítványt csinálunk? Én most a rutinnál tartok, és úgy érzem, hogy arra megy ki a játék, hogy vennem kelljen minél több pót órát.
Leginkább a forgalmi vizsgán ismételtetnek, a többin akkorát nem lehet hibázni, viszont egy hétfői forgalomban a jól vezető tanulót is meg lehet buktatni. Nem nézet körül, keveset indexelt, nem használta elég gyakran a visszapillantót, ezer és egy okot lehet találni.
Én kétszer buktam, ebből egy saját hülyeség.. :)
3 éve bács megyében 160at hagytam ott ugy h nem vettem +órákat és elsőre átmentem mindenből.
ebben benne volt a 10e EÜ vizsga is, de akkor már pesten 120 körül volt mert ott mindig olcsóbb minden
Még a vizsgabiztos is bele fog játszani ebbe egészen addig míg nem adsz neki borítékot.
Tapasztalat sajnos...
A legtöbb helyen így megy.
160... Akkor téged ezért nem szívattak.
Én 100-ból megúsztam úgy, hogy fizettem a vizsgabiztosnak.
Amúgy ez a "ha nem adsz rá okot"... Nagyon naiv vagy ha ezt beveszed. Ha nagyon akarnak mindenhol találnak hibát.
Én buktam már úgy, hogy közölte, hogy nem néztem a tükörbe, miközben néztem. Na most az ő szava az enyémmel szemben...
Meg mondta, hogy ne ellenőrizzem le a világítást, aztán belekötött, hogy miért nem néztem meg... És még sorolhatnám...
Ennyit erről.
Nem azert de a tiz ora az egy nagyon minimum. Ha akkor ulsz eloszor autoba, akkor altalaban tenyleg nem eleg.
Gondolom van (?) annyi onkritikad hogy magad is erzed.
En onszantambol vettem 5 potorat, es meglett a rutin elsore.
Ha meglesz a jogsid, de bena leszel es felsz kimenni egyedul a forgalomba, az kinek lesz jo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!