Ti hányszor buktatok meg forgalmi vizsgán? Hány órát vezettek a sikeres vizsga előtt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg hasonló kérdés van, de már szinte mindet elolvastam. Azt is tudom, hogy mindenki más, és hogy a statisztika ilyen téren nem sokat ér, de megkönnyebbülnék, hogy ha tudnám, hogy nem csak én jártam így (főleg mostanában). Tegnap sikertelen lett a forgalmi vizsgám, ez volt az első, de nagyon megviselt mivel nem vagyok az a "megbukós" fajta, de egy ilyen helyzetre nehéz felkészülni. Minden más elsőre ment. Sok kis apró hibám volt, plusz a vizsgabiztos is precíz és szigorú volt, bár kissé elnéző is, nem hibáztatom, én voltam a dekoncentrált. A legnagyobb problémám, hogy nem jól mérem fel a parkolóhelyek méreteit, egyáltalán nem félek kis helyekre beparkolni, persze ez a vizsgabiztosnak nem tetszhet. (Nem is tetszett, azonnal meg is buktatott a szűk hely miatt). Ti magabiztosnak éreztétek magatokat vizsga előtt? Én előtte való napon még jól vezettem, aztán jött a vizsgadrukk...Ti is úgy éreztétek, hogy összedőlt a világ, vagy lazán fogtátok fel, hogy majd legközelebb sikerül? Vettetek plusz órát a sikertelen vizsga előtt és ha igen mennyit? Plusz órákkal jobb lett, vagy így sem sikerült? Bocsi a sok kérdésért és köszönöm a válaszokat!2016. szept. 20. 17:23
22/22 anonim válasza:
74 óra után mentem át másodszorra. Az első vizsgámra 60 óra után mentem, október 10-én. Nagyon féltem, mivel úgy mentem vizsgára hogy tudtam hogy szinte teljesen esélytelen. Kb. 15 perc után megbuktam teljesen jogosan, pedig nagyon rendes volt a vizsgabiztos. Megálltam a zöldnél, mert azt hittem hogy a másik sáv lámpája vonatkozik rám. Másodszorra átmentem a legszigorúbb vizsgabiztosnál december 3-án :) A végén azt mondta hogy volt egy sávváltás ahol nem néztem körül, de az oktatóm szerint nem volt :D Nekem a plussz órák nagyon sokat számítottak, a vége felé már én akartam még órákat venni. Második vizsgám előtt kicsit megnyugtatott az hogy az oktatóm mondta hogy szerinte már mehetek vizsgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!