Üdv! Ittasan jogosítvány nélkül vezettem! Megfogtak! Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
3 napja jogsi nélkül részegen vezettem,igazoltattak,szonda 0,97 2008 ban volt már egy ilyenem akkor 60 000ft ra büntettek! Most garázdaság vétsége miatt próbaidős vagyok! Ösz vissz mire számíthatok? Börtön?2016. szept. 10. 12:17
31/40 BiTOPro97 válasza:
fokház
börtön
fegyház
tehát a legenyhébb, és mintha negyedelni lehete de akkor is log a nyakadban 13,5hó min.
32/40 A kérdező kommentje:
Börtönbüntetést harmadolni szoktak nem negyedelni! Úgyhogy 12 hónap lenne (ha bent lennék) 25 rugó volt a perköltség amit 3 havi részletre megadtak!
2016. szept. 16. 22:37
33/40 A kérdező kommentje:
Nem "fok" fogház,munkásszálló (lenne)!
2016. szept. 16. 22:39
34/40 BiTOPro97 válasza:
(meg)fog igéből van, igen fogház
35/40 BiTOPro97 válasza:
börtön harmadolni
fogház büntetést jó magaviseletért negyedelni
36/40 A kérdező kommentje:
Negyedelés egyik fokozatban sincs :-! Illetve van,börtönbüntetés 3/4 letöltése,a fogházbüntetés 2/3 letöltése után helyezhető feltételesen szabadlábra
2016. szept. 17. 08:11
37/40 A kérdező kommentje:
Nem fogom eladni az autót! Akkor miivel járok?
2016. szept. 17. 16:11
38/40 anonim válasza:
Eddig is ittasan vezettel remelem gyalog fogsz jarni
39/40 BiTOPro97 válasza:
Köznyelvi formával éltem. ;)
Kockás füzet. ;)
Akkor viszont tedd le az italt, - és íra Xanax-ot! ;) Nem a jogsit fontos, mert az csak szabály sértés. Bár most azt sem árt, hogy ne kerül munkás szálóra. És értem én, hogy nehéz a helyzet, és a közlekedés is hagy maga után kivetni valót Magyarországon mindenhol, van ahol sokkal többet.
Minden jót, neked és párodnak!
40/40 A kérdező kommentje:
Nem fogok gyalog járni még véletlenül sem! Azóta is kocsival járok,napi szinten! Utolsó válaszolónak:KÖSZÖNÖM,VISZONT!
2016. szept. 17. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!