Jogositvány es autóval kapcsolatos dilemmák, van aki meg tudná válaszolni?
Egesz eletemben apam vitt hozott autoval es sokat jartam taxival is.
Viszont kulföldre költöztem, svedorszagba es itt nagyon nagyok a távok, a taxi meg nagyon drága mulatság 5 euro az inditasi dij es 5-6 euro kilométere.
Arra gondoltam leteszem a jogsit. Anyam azt mondja ne tegyem , mert szétszórt vagyok, álmodozó es balesetem lenne vagy elütnék valakit. Szerintem túloz , es lenyom, de megértem h aggódik. Azt mondja h a busz nagyon jó mert elvisz ahova kell.
Semmilyen diagnosztizalt figyelemzavarom nincs , az teny h pszichikailag faradekony vagyok., de szerintem ha belejönnék a vezetésbe , minden ok lenne , csak gyakorlás kérdése.
Itt jön az elsö kérdésem: vágjak bele szerintetek , vagy ne?
A masodik problema: nem értek az autókhoz , es ha lerobbanna az út szélén, nincs kit hivjak csak szervizt , az meg iszonyu drága.
Meg kéne tanuljak kereket cserélni ,azonkivul iszonyu sok müszerre kell figyelni indulaskor mint olajszint stb ...
Szerintetek Ez tul necces, ne vállaljam?
Az elsőre: Azt neked kell eldöntened, hogy mennyire érzed alkalmasnak magad, de maradjunk annyiban, hogy igen erőteljesen életképtelennek kell lenned, hogy ne tudj vezetni, nem hiába van annyi embernek jogosítványa.
A műszaki résztől meg nem tudom miért félsz, egyrészt semmit nem kell nézned kb a műszerfalon mert az átlag autók nem szervíz igényesek, másrészt úgyse tudod őket megszereleni manapság annyira bonyolult az elektronika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!