Vezetési múlttal kapcsolatos dokumentumot hol tudom kiváltani?
Figyelt kérdés
Kéne egy olyan hivatalos dokumentum ahol a járművezetési múlttal kapcsolatos információk vannak (büntetések, esetleg balesetek). A dokumentum külföldre kell biztosítás céljából. Hasonló dokumentum ahogy én értem mint az erkölcsi bizonyítvány csak itt a vezetéssel kapcsolatos dolgok vannak beírva ha történtek. Angolban Driving Record vagy Driving Abstract néven szerepel. A kérdés, hogy hol tudok ilyenhez hozzájutni, és egyáltalán mi a hivatalos magyar neve a dolognak?
Végül egy példa amit az interneten találtam. Ez amerikából való. [link]
Köszönöm
2016. febr. 17. 17:20
1/1 anonim válasza:
Magyarországon nincs ilyen, el kell magyaráznod a biztosítónak, hogy érje be az erkölcsivel. Oda bekerülnek a közlekedési szabálysértések és bűncselekmények is. A balesetmentes vezetésről esetleg a volt biztosítóidtól kérhetsz igazolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!