Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv! Ittasan jogosítvány...

Üdv! Ittasan jogosítvány nélkül vezettem! Megfogtak! Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
3 napja jogsi nélkül részegen vezettem,igazoltattak,szonda 0,97 2008 ban volt már egy ilyenem akkor 60 000ft ra büntettek! Most garázdaság vétsége miatt próbaidős vagyok! Ösz vissz mire számíthatok? Börtön?
2016. szept. 10. 12:17
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Heheh, mész a sitkóra.
2016. szept. 10. 12:19
 2/40 anonim ***** válasza:
Remélem deportálnak vagy száműznek észak-korába :D
2016. szept. 10. 12:20
 3/40 anonim ***** válasza:
Mivel ez az alkoholszint már bőven bűncselekmény, nem hinném, hogy megúszod a sittet. Visszaesőként több százezer Ft-os bírság és hosszú-hosszú, vagy akár végleges eltiltás. A sitten lesz időd egy kicsit elmélkedni és magadba szállni, vagy utána kiokosított, profi bűnözőként folytathatod amit elkezdtél. Az egy jó ugróiskola és sok embernek egy életforma..
2016. szept. 10. 12:33
 4/40 anonim ***** válasza:

3-mas

Elfelejtetted, hogy az Antarktiszon lesz börtönben, és naponta 12 órát kell pingvineket kergessen rövidgatyában és strandpapucsban.

2016. szept. 10. 12:47
 5/40 A kérdező kommentje:
Szabadságvesztés. Elsősorban a többszörös visszaesőknél, illetve a halálos vagy maradandó fogyatékosságot eredményező baleseteknél kerül kiszabásra. Ezzel a legtöbb ittas vezetőnek nem kell számolnia. A szabadságvesztés célja, hogy Önt teljesen kivonják a társadalom mindennapjaiból, amennyiben akkora veszélyt jelentene.
2016. szept. 10. 12:49
 6/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2016. szept. 10. 12:51
 7/40 anonim ***** válasza:
Reménykedhetsz, de mivel próbaidős vagy és elkövettél egy újabb bűncselekményt, inkább a hűsölés valószínűbb. Egy jó ügyvéd azért nem árt.
2016. szept. 10. 13:20
 8/40 A kérdező kommentje:
Sajnos ügyvédre nincs pénzem,így csak reménykedni tudok hogy talán egy felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszom!
2016. szept. 10. 13:33
 9/40 anonim ***** válasza:

Hehe, nemrég kaptál egy esélyt, felfüggesztették a szabadságvesztést. Nem éltél a lehetőséggel, ismét bűncselekményt (igen!) követtél el, így le kell töltened az ezért járót ÉS a felfüggesztettet IS.

Persze tanulni nyilván ebből sem fogsz.

Vígasztaljon az, hogy most még mindig kevesebbet leszel bent, mint mikor majd a szabadulás után megfognak.

2016. szept. 10. 13:46
 10/40 A kérdező kommentje:
Soha életemben nem volt felfüggesztettem! Most sincs! 1 éve közterületen ittasan szidalmaztam egy kutyát mert rám ugatott! Ezért a bíróság nem itélt el,nem felfüggesztettet kaptam hanem 1 év próbaidőt! Ami azt jelenti hogy a vádemelést 1 évvel el halasztották!
2016. szept. 10. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!