Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv! Ittasan jogosítvány...

Üdv! Ittasan jogosítvány nélkül vezettem! Megfogtak! Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
3 napja jogsi nélkül részegen vezettem,igazoltattak,szonda 0,97 2008 ban volt már egy ilyenem akkor 60 000ft ra büntettek! Most garázdaság vétsége miatt próbaidős vagyok! Ösz vissz mire számíthatok? Börtön?
2016. szept. 10. 12:17
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Próbára bocsátás,igen! Nem volt kiszabott büntetés! Majd most lehet hogy lesz!
2016. szept. 10. 18:16
 22/40 anonim ***** válasza:

Te még mindig nem érted....

2 opció van:

1., Próbaidőre felfüggesztik a KISZABOTT büntetést

2., A büntetés KISZABÁSÁT függesztik fel

No most, ha BÁRMELYIK esetében te újabb bűncselekményt követsz el akkor:

1., A már eleve KISZABOTT büntetés érvénybe lép

2., A még ki sem szabott büntetést KI FOGJÁK SZABNI + az új büntetéssel halmozzák

Az a tény, hogy soha nem volt még jogosítványod sem inkább súlyosbít, mint enyhít...

2016. szept. 10. 18:27
 23/40 A kérdező kommentje:
Értem én! De nem ez volt az eredeti kérdés! De majd az illetékesek döntenek! Mindenkinek köszönöm! Kellemes hétvégét!
2016. szept. 10. 18:39
 24/40 A kérdező kommentje:
Még csak annyi szösszenetet,hogy nem létezik az a bíró aki garázdaság címszó alatt egy kutyával való kiabálás miatt letöltendő börtönbüntetést szabna ki! Mert ez van a jegyzőkönyvben "hangosan szidalmazta az őt megugató kuvasz fajtájú kutyát" Az egész kapitányság ezen röhögött mikor kihallgattak!
2016. szept. 10. 18:47
 25/40 anonim ***** válasza:

De, ez volt az eredeti kérdés - hogy mire számíthatsz.

Arra számíthatsz, amit fent leírtam (attól függően, hogy most felfüggesztett mit kaptál....)

2016. szept. 10. 19:03
 26/40 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmit,ne idegelj már :-)
2016. szept. 10. 19:07
 27/40 bp1985 ***** válasza:
Jogsi nélkül rêszegen vezetsz. Gratulálok. Remélem kivonnak egy időre a forgalomból, így is van pár hülye az utakon...
2016. szept. 10. 21:02
 28/40 BiTOPro97 ***** válasza:

Nyilván ne vezessen beteg felesége mellett sem részegen.

Amiket itt előadva azt szolidabban fogalmazva, ad elő birósságon, azzal a fellépéssel ami már javasoltak. Ha van gépjármű a tulajdonodban ad el és egy részét csekkel igazolva költs költsd alkohol addikciós terápiára, de járj el ilyen AA, AAA gyűlésekre is, max. kibírod, ha nem tetszik.

Már első, vagy másod fokon kb. 95% úszod perköltséggel, bírsággal, és egy most már próba idős börtönnel. - elég büntetés lesz ezt átélni és ezek. És többet ne ülj volán mögé, ha csak teheted!!! - még ha valamikor le is tennéd a jogosítványt.

Budapesti vagyok de tudom orvos rokonoktól, van aki házi- vagy szakorvosért, vagy ahhoz viszi fel egy mély szegény, rokon miatt falusi ember egy, az reggeli és esti busz miatt egy éppen csak vizsgán át csusszant kb. száz ezres autóval. Mert egy orvos nem tudd kimenni is meg ügyelni is.

2016. szept. 11. 10:45
 29/40 A kérdező kommentje:
Ma megvolt a gyorsított tárgyalás! Ittas vezetés és garázdaságot összevonták,halmazati büntetés:18 hónap fogházban letöltendő szabadságvesztés 2 évre felfüggesztve,0ft pénzbírság!
2016. szept. 16. 21:01
 30/40 BiTOPro97 ***** válasza:
Mennyi a perköltség? Úgy ~80e Forint?
2016. szept. 16. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!