Üdv! Ittasan jogosítvány nélkül vezettem! Megfogtak! Mire számíthatok?
Te még mindig nem érted....
2 opció van:
1., Próbaidőre felfüggesztik a KISZABOTT büntetést
2., A büntetés KISZABÁSÁT függesztik fel
No most, ha BÁRMELYIK esetében te újabb bűncselekményt követsz el akkor:
1., A már eleve KISZABOTT büntetés érvénybe lép
2., A még ki sem szabott büntetést KI FOGJÁK SZABNI + az új büntetéssel halmozzák
Az a tény, hogy soha nem volt még jogosítványod sem inkább súlyosbít, mint enyhít...
De, ez volt az eredeti kérdés - hogy mire számíthatsz.
Arra számíthatsz, amit fent leírtam (attól függően, hogy most felfüggesztett mit kaptál....)
Nyilván ne vezessen beteg felesége mellett sem részegen.
Amiket itt előadva azt szolidabban fogalmazva, ad elő birósságon, azzal a fellépéssel ami már javasoltak. Ha van gépjármű a tulajdonodban ad el és egy részét csekkel igazolva költs költsd alkohol addikciós terápiára, de járj el ilyen AA, AAA gyűlésekre is, max. kibírod, ha nem tetszik.
Már első, vagy másod fokon kb. 95% úszod perköltséggel, bírsággal, és egy most már próba idős börtönnel. - elég büntetés lesz ezt átélni és ezek. És többet ne ülj volán mögé, ha csak teheted!!! - még ha valamikor le is tennéd a jogosítványt.
Budapesti vagyok de tudom orvos rokonoktól, van aki házi- vagy szakorvosért, vagy ahhoz viszi fel egy mély szegény, rokon miatt falusi ember egy, az reggeli és esti busz miatt egy éppen csak vizsgán át csusszant kb. száz ezres autóval. Mert egy orvos nem tudd kimenni is meg ügyelni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!