Ti hogyan/mivel tisztítjátok a kocsitokat?
Figyelt kérdés
tegnap lemostam, és cseppekben rászáradt a víz, és most rondább mint mosás előtt :D mit ajánlatok tisztításhoz?
köszönöm szépen :)
2016. szept. 2. 15:45
11/13 anonim válasza:
Én először lecsapatom magasnxomásúval, utána samponos melegvízzel, vödörből, szivaccsal lemosom. Ezután megint lecsapatom magasnyomásúval, hogy ne maradjon rajta sampon, majd mikroszálas törlőkendővel letörlöm.
Ezután garantáltan 48 órán belül esni fog az a .... eső.
12/13 anonim válasza:
Nekem nem is az esővel van a legnagyobb bajom mosás után. :) Hanem mivel főleg autópályán járok tavasztól őszig a mosások után i első út alkalmával tele lesz a lökhárító és a tükörburkolat döglött bogarakkal. Irtó gusztustalan. De naponta nem moshatok kocsit!
Persze aki főleg városban jár, az azt sem tudja hogy miről beszélek. :)
13/13 anonim válasza:
Én régen 800ft ból mostam le benzinkútnál, kézi mosóval. Két program volt, és a két program között áttöröltem mikroszálas kendővel, mert törlés nélkül piszkos maradt. A törölgetés sokáig tartott és feltartottam a sort, így inkább váltottam gépi mosóra. A gépi mosó szépen lemosta egy Mátyásért, addig szép is volt míg napfényben meg nem láttam hogy szétkarcolta a sokadik után. Most beruháztam egy magasnyomású mosóra, és itthon mosom inkább. Először lecsapatom sima vízzel, majd samponos vízzel megmosom szivaccsal, aztán öblítés. (ez után még szarvasbőrrel is átlehet törölni) Én vízlágyítós autósampont használok, hogy száradás után ne legyen vízkőfoltos. Fekete autóm van ezért nekem macerás mert minden meglátszik rajta, egy átok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!