Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti hány év vagy hány km után...

Ti hány év vagy hány km után cserélitek a kocsitokat?

Figyelt kérdés
2015. jún. 24. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Az elsőt nyúzom, 16 hónapja van meg. 187.000km-rel vettem. Tettem bele eddig 90.000et. Meglepően jól bírja, ezért úgy tervezem, hogy még kb 1-1,5 évig marad. Akkor már kevesebbet fogok menni és akkor cserélem
2015. jún. 24. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Mivel az autó nem befektetés, így a végletekig elhasználom az autót és csak utána cserélem. Ezért mindig használt autót veszek, hogy minél kevsebbet veszítsen az értékéből.

A legutóbbi autóm 28 éves volt, 600e km-rel, viszont tökéletes műszaki állapotban volt. A kaszni alja azonban szétrohadt, ezért kellett lecserélnem. Éves karbantartási költségem 20-30e Ft volt és keveset is fogyasztott, ezért volt érdemes használni.

2015. jún. 24. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Amíg csak gurul és javítható, marad.
2015. jún. 24. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Első autóm a mostani de kb 3 évente szeretném az autókat lecserélni. Nem a kmtől függ hanem az évjárattól.

18-20 éves autóval azért nem akarok már járni.

2015. jún. 24. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Évente cserélem, de amik nagyon jól bejöttek vagy nagyon tetszenek, az 2 évig is marad (mint a mostani például).
2015. jún. 24. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Én megveszem 3-4 évesen és 3 év 100e km után továbbadom.
2015. jún. 24. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező magyar autók átlag életkora 13 év.Ide hordják a lelakott szarnál szarabb 800-1000 eurós romokat évtizedek óta.Ezek a tények.Persze itt van olyan aki akkor cseréli ha kifogy az üzemanyag nehogy már tankoljon..
2015. jún. 24. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Jelenleg én is az elsőt használom 30 hónapja. 12 éves, de szinte újszerű 110 ezer km van benn. Igaziból semmi baja, nem rohad, szerintem elmenne még egyszer ennyit. Csak kis kategóriás autó, én meg szeretnék egy nagyobbat, komolyabbat. Ezért lesz majd eladva.

Az új rendbe lesz téve és meg lesz legalább 8-10 évig. Nem tudom én ezt vallom, meg kell venni egy jó állapotban lévő 8-10 éveset, ami az értéke nagy részét már elvesztette. Megcsinálod patentra és nagyon sok ideig jó lesz még. Komoly pénzeket valóban hülyeség autóban tartani.

2015. jún. 25. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!