Ti hány év vagy hány km után cserélitek a kocsitokat?
Mivel az autó nem befektetés, így a végletekig elhasználom az autót és csak utána cserélem. Ezért mindig használt autót veszek, hogy minél kevsebbet veszítsen az értékéből.
A legutóbbi autóm 28 éves volt, 600e km-rel, viszont tökéletes műszaki állapotban volt. A kaszni alja azonban szétrohadt, ezért kellett lecserélnem. Éves karbantartási költségem 20-30e Ft volt és keveset is fogyasztott, ezért volt érdemes használni.
Első autóm a mostani de kb 3 évente szeretném az autókat lecserélni. Nem a kmtől függ hanem az évjárattól.
18-20 éves autóval azért nem akarok már járni.
Jelenleg én is az elsőt használom 30 hónapja. 12 éves, de szinte újszerű 110 ezer km van benn. Igaziból semmi baja, nem rohad, szerintem elmenne még egyszer ennyit. Csak kis kategóriás autó, én meg szeretnék egy nagyobbat, komolyabbat. Ezért lesz majd eladva.
Az új rendbe lesz téve és meg lesz legalább 8-10 évig. Nem tudom én ezt vallom, meg kell venni egy jó állapotban lévő 8-10 éveset, ami az értéke nagy részét már elvesztette. Megcsinálod patentra és nagyon sok ideig jó lesz még. Komoly pénzeket valóban hülyeség autóban tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!