Ti hány km után cserélitek le az olajat a motorban?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 13:03
2/8 anonim válasza:
Hát a dizel A6-ban 15.000 km-ként, de van egy E34-es 525i BMW-m is, abban már 7000 km után cserélem, mert szoktam gyilkolni szegényt.
Ja és nem szabad bedőlni ezeknek a 30.000-res ciklusoknak.
5/8 anonim válasza:
Szabad vagy sem, én csak gyári előírás szerint, azaz 20e km-enként cserélek olajat. Mondjuk én megnézem milyen az olaj, meg ki szoktam belezni a szűrőt hogy mennyi fém van benne - mert lehet egy fokkal jobb lenne a motornak gyakoribbá tenni a cseréket, de a pénztárcámnak meg nem annyira. Szóval bizalommal vagyok a gyári mérnökök irányába. :)
6/8 anonim válasza:
Benzinesben 10000 km, az öreg dízel merciben 7000 km után.
7/8 anonim válasza:
A gyári előírás 30.000 km lenne, de márkaszervizben is ajánlották a 15.000 km-enkénti cserét. Így ekkor cseréltetem. Ennyit kb fél év alatt teszek bele. És egy dízel H Astráról van szó.
8/8 anonim válasza:
12-15000, ahogy sikerül, és ez kb 1 év nálam (ősszel szoktam). 1.6-os Focus I, jó minőségű 5W-40 olaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!