Ti hogyan tisztítjátok ki az autókárpitját?
Figyelt kérdés
Szürke színű, és van rajta pár koszos folt.2016. aug. 2. 22:42
1/4 anonim válasza:
Belso tisztitoval szoktam, 2000ft egy dobozzal. Befujod az uleseket a habbal es attorlod egy tiszta kendovel, lehet egy kicsit nedves de ne nagyon. Ezt megcsinalod 2szer 3szor es ujra szep az ules :D de ne csak a foltoknal tisztitsd hanem az egesz ulest torold at ! Ja es csak az uleseket torold ezzel a habbal. A tetot ne !
2/4 anonim válasza:
Jaja, kárpíttisztítóval át kell jól kefélni, aztán hagyni megszáradni, majd kiporszívózni. Nekem is hamarosan meg kell csinálnom újra.
3/4 anonim válasza:
A makacsabb zsírosabb foltokra Caola mosószappant használok(~250 Ft,évekig elég)egyébként Lidl kárpithabbal szoktam.
4/4 anonim válasza:
VANISH + szivacs. Utána meg a Vanish használati utsítása szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!