Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sikerülhet a kivitelezése?

Sikerülhet a kivitelezése?

Figyelt kérdés
Szereztem egy charger 970-es motorblokkot es egy tuning Ladát bele szeretnem rakni a charger motort.Meglehet ezt oldani valahogy? Az atalakitasi engedelyt megtudom szerezni azon nem mulik. Es van egy mühelyem is.

2016. aug. 30. 09:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

1.Nem akarok olyat bele!

2.Kivitelezese lehetetlen!

3.Akkor inkább nem is csinalom!

Az en elgondolasom szerint a blokktartovasat kell megerositeni legalabb 10xolyan erosre mint most es persze dupla gumibakkokat tennek bele igy jo?

2016. aug. 30. 13:10
 12/16 JohnnyBoy002 ***** válasza:
100%

[link]

Te most komolyan egy ilyen autó motorját akarod betenni egy Lada kasztniba? Be se fér a kocsiba! :D

Igaza van Johny Bravonak, az a legkirályabb tuning verda :D

2016. aug. 30. 13:36
 13/16 A kérdező kommentje:

Muszály leszek szerezni egy bárka mercit.A szélesítésre és hosszításra nem gondoltam.Áh én hülye ennyi pénzt kiadtam egy motorért amit nem tudok felhasznalni....

Bocsi Bravo tényleg igazad volt ez egy lehetetlnen projekt .

2016. aug. 30. 13:43
 14/16 anonim ***** válasza:

"Utolsonak pedig KPM-nél dolgozom a papirozas nem lehetetlen.Csinaltam mar hazilag traktort is és jé közuti forgalomba valo hasznalatra alkalmasnak talaltak .Megis miert? Mert a hülye harminconfelüli volt olyan rafinált hogy tudjon engedelyt szerezni attol az embertöl a aki a kozlekedesieknel dolgozik. TEHAT MAGAMTOL!"

Szóval van valaki aki egy olyan testületnél dolgozik, ami megszűnt vagy 25 éve, engedélyezéssel foglalkozik, de fingja sincs, hogy mi kell egy átépítéshez!

"Az en elgondolasom szerint a blokktartovasat kell megerositeni legalabb 10xolyan erosre mint most es persze dupla gumibakkokat tennek bele igy jo?"

Az írásképed alapján maximum takarítasz valami NKH telepen, egy tanult ember tud írni!

Hazudozol itt össze-vissza!

2016. aug. 30. 14:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Szépen összevesztetek itt!

Kedves utolsó lehet hogy nem vagy vele tisztában de elmondon neked hogy a KPM nem szünt meg vagyis megszünt de csak a neve. Kapott egy új nevet ez pedig a Müszaki és Átepítési vizsga bizottság.

Kérdezö figyelj ne is nyúlj hozzá vidd el a szabvány megfigyelésiekhez itt adnak neked rá engedélyt arra hogy viheted KPM vizsgára! Igen én is ezt a nevét használom! De csak akkor kapod meg az engedélyt ha egyébként megvan a kaszni forgalmija ! Nos mondom tovább.

Ha itt megkaptad az engedélyt be ballagsz a MÁB-hoz term. viszed a 900 lovas hibrid minden csak nem zsigulidat.

Itt szépen átvizsgálják meg minden de ha igazat mondassz es tenyleg a MÁbnál dolgozol lepecsételed és kalap-kabát.

Irány a Ocsmányiroda új forgalmit kapsz de gondolom tisztában vagy vele hogy eredetiség vizsgára is kell vinned a Cr blokkot hogy nem lopott-e! Külföldi blokkot vinni kell rá. Ezek megvannak okmányiroda letudva akkor már csak a forgalmit várod és rebgethetsz a VAZ-970-eseddel ! Természetesen elsö próbautad után traileren fogják szállitani hazafelé! Ne sértödj meg kedves kérdezö találnod kell egy olyan vázat ami ilyen eröhöz van csinálva mert szegény zsigulinak szétszaggatja az elejét föleg ha bele se megy es ez egyertelmü! Ne halgass a többiekre vagyis hallgass rájuk de ne a papírmunka terén . Most tudod mit akarsz csinálni olyan mintha kispolszkiba raknál IFA blokkot. Nincs lehetetlen csak tehetetlen. Az én saját építésü Trakimat is így papírozták le. Ja és ha lehet a kaszni ne legyen tuningolt és így csak motorcserét jegyeznek be de akármelyik sufnituningos szerelö belerakja egy Nagyobb kocsiba.Remélem tudtam segíteni!

2016. aug. 30. 17:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Te milyen erositeseket ajanlanal?Utolsó elotti! helyesirásom? Bocsanat de en telefonrol irok.Sajnos nem az adózó emberek penzebol elek tehat szuksegem van a mobilitasra mert dolgozok.
2016. aug. 30. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!