Sikerülhet a kivitelezése?
" Az atalakitasi engedelyt megtudom szerezni azon nem mulik. "
Egy sport ülést se tudnál lepapírozni,de álmodozz csak..
Elsönek üzenem:30 multam
Utolsonak pedig KPM-nél dolgozom a papirozas nem lehetetlen.Csinaltam mar hazilag traktort is és jé közuti forgalomba valo hasznalatra alkalmasnak talaltak .Megis miert? Mert a hülye harminconfelüli volt olyan rafinált hogy tudjon engedelyt szerezni attol az embertöl a aki a kozlekedesieknel dolgozik. TEHAT MAGAMTOL!
Ja hat igen!Sokan szoktak itt panaszkodni hogy értelmes választ várnak!Csak tudod ahhoz értelmeset kéne kérdezni!
Most komolyan ezzel a baromsággal akarsz minket hasba akasztani?
Ráadasul ugy,hogy sajat bevallasod szerint mar kozuti forgalomba alkalmas traktort is epitettel.......
Szerintem nyugodtan befejezheted a mese délutánt mert ez az oldal nem erre lett kitalalva,hogy tizenéves unatkozó pistikék összeszemeteljek mindenféle agymenéssel!
Mesélést? Igen épitettem traktort de ahhoz senkinek nem kell atomprofesszornak lennie hogy tudja hasznalni a heggesztot es összedobjon egy traktort. Ja igen normalis valaszt akarok. Mit is jelent ez ? Azt hogy miken kellene erösitenem hogy ne hánnya szét a az egész kocerajt a motor. Mert azert ennel a motornal nem nyavalyás 75Le van meg nem 1500 ccm. Az engedelyröl meg elárulom "penz beszel kutya ugat".
Termeszetesen nem fulltuningra gondoltam! Ja es a forgalomba helyezheto jarmuvekrol szabadon meg a dontes szabadon megy. Bocsanat hogy raboltam az idodet! De aki meg a betüs szárat nem ismeri persze hogy nem csinalt meg ilyet s ezt megertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!