Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sikerülhet a kivitelezése?

Sikerülhet a kivitelezése?

Figyelt kérdés
Szereztem egy charger 970-es motorblokkot es egy tuning Ladát bele szeretnem rakni a charger motort.Meglehet ezt oldani valahogy? Az atalakitasi engedelyt megtudom szerezni azon nem mulik. Es van egy mühelyem is.

2016. aug. 30. 09:16
1 2
 1/16 Johnny Bravo ***** válasza:
50%
Igen bele lehet tenni......az utcan is fogod tudni hasznalni mert maga orban viktor fogja alairni az atalakitasi engedelyt......de holnap utan iskola,ugyhogy most mar inkabb azzal foglalkozzal hogy a tanszerek meglegyenek!
2016. aug. 30. 09:40
 2/16 anonim ***** válasza:
970 in3, vagyis kicsit több, mint 15000 cm3 Hallod nem kicsi az a motor!
2016. aug. 30. 10:18
 3/16 JohnnyBoy002 ***** válasza:
Hogyne, simán meg tudod csinálni, de ne felejts el a csomnagtartóba is tenni egy 1000-es Swift motort! xD
2016. aug. 30. 10:59
 4/16 anonim ***** válasza:

" Az atalakitasi engedelyt megtudom szerezni azon nem mulik. "

Egy sport ülést se tudnál lepapírozni,de álmodozz csak..

2016. aug. 30. 10:59
 5/16 A kérdező kommentje:

Elsönek üzenem:30 multam

Utolsonak pedig KPM-nél dolgozom a papirozas nem lehetetlen.Csinaltam mar hazilag traktort is és jé közuti forgalomba valo hasznalatra alkalmasnak talaltak .Megis miert? Mert a hülye harminconfelüli volt olyan rafinált hogy tudjon engedelyt szerezni attol az embertöl a aki a kozlekedesieknel dolgozik. TEHAT MAGAMTOL!

2016. aug. 30. 11:09
 6/16 Johnny Bravo ***** válasza:
89%
Ja hogy te vagy a megtestesült MacGyver......akkor minek jöttel ide kerdezni?!
2016. aug. 30. 11:18
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az én normálisan kérdeztem normális választ várok !
2016. aug. 30. 11:27
 8/16 Johnny Bravo ***** válasza:
51%

Ja hat igen!Sokan szoktak itt panaszkodni hogy értelmes választ várnak!Csak tudod ahhoz értelmeset kéne kérdezni!

Most komolyan ezzel a baromsággal akarsz minket hasba akasztani?

Ráadasul ugy,hogy sajat bevallasod szerint mar kozuti forgalomba alkalmas traktort is epitettel.......

Szerintem nyugodtan befejezheted a mese délutánt mert ez az oldal nem erre lett kitalalva,hogy tizenéves unatkozó pistikék összeszemeteljek mindenféle agymenéssel!

2016. aug. 30. 11:45
 9/16 A kérdező kommentje:

Mesélést? Igen épitettem traktort de ahhoz senkinek nem kell atomprofesszornak lennie hogy tudja hasznalni a heggesztot es összedobjon egy traktort. Ja igen normalis valaszt akarok. Mit is jelent ez ? Azt hogy miken kellene erösitenem hogy ne hánnya szét a az egész kocerajt a motor. Mert azert ennel a motornal nem nyavalyás 75Le van meg nem 1500 ccm. Az engedelyröl meg elárulom "penz beszel kutya ugat".

Termeszetesen nem fulltuningra gondoltam! Ja es a forgalomba helyezheto jarmuvekrol szabadon meg a dontes szabadon megy. Bocsanat hogy raboltam az idodet! De aki meg a betüs szárat nem ismeri persze hogy nem csinalt meg ilyet s ezt megertem.

2016. aug. 30. 12:52
 10/16 Johnny Bravo ***** válasza:
Szerinten ne is kinlodj ezzel a charger motorral!Tegyel bele inkabb elore meg hatra is 1000-es swift motort az a biztos!!!
2016. aug. 30. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!