Szerintetek ilyen hibák után, másodszorra sikerülhet a vizsgám?
Nem régen volt az első forgalmi vizsgám, amit az utolsó 8 percben, a vissza vezető úton rontottam el, ami egyből sikertelenséget okozott.. :S
Kaptam is minősítő lapot, amin ezek a hibáim voltak (nem volt meg a 10)
1. Motort lefullasztja. (ez az elején volt, amikor elindultunk, annyira ideges voltam, remegett a lábam h lecsúszott a kuplungról, és lefulladtam...)
2. A jobbra, vagy balra kanyarodási alkalmat nem használja ki.
3. Járműve melletti forgalmat nem kiséri figyelemmel.
4. Indokolatlanul lassan haladtam (50 helyett 40-nnel mentem)
5. kissé késve, de nem félrevezetően ad irányjelzést
6. a mögöttes, és a jármű melletti forgalmat nem rendszeresen figyeli.
7. a közlekedési helyzetet lassan ismeri fel.
Ez a 7 hibám volt 52 percig, és ekkor az út kereszteződésben, egyenesen haladtam tovább (4 sávos út volt), és a szemben lévő sávok felezővonala pont az autó közepére esett, és én meg a belső helyett, a külső sávba mentem át egyenesen, és ezért buktam meg. :S Hogy ha a belső sávba megyek, akkor több mint valószinű hogy sikerült volna.. Már csak pár sarok volt hátra a kiinduló helyig.
Március 13.-án, szerdán lesz reggel 8 órakor a vizsgám.
Kisértetiesen ugyan az az időpont mint a múltkori vizsgám (február 13, az is szerda, az is reggel 8 óra volt, és az is ugyan úgy melós napra esik) :)
Mi a véleményetek, másodjára sikerülhet?
De amúgy meg amikor az oktatóval vezettem, akkor ezeket a hibákat nem követtem el, szerintem az idegesség miatt volt. De úgy érzem hogy már nem fogok annyira izgulni, és idegeskedni mint az előző vizsgán, mert kb tudom hogy mire számíthatok, milyen egy vizsga...
Szerencsére nem péntek 13. :D
Próbálj megnyugodni vizsga előtt, pl. nyugató tea vagy ilyesmi. :)
Köszönöm a válaszokat.
A vizsgáig nem izgultam, nem idegeskedtem, előtte ugyan abban a városban vezettem, hiba nélkül a vizsga előtti napokon is. Amúgy engem a vezetés teljesen megnyugtat, de a vizsgán nem tudtam lenyugodni az izgalom miatt, hogy hogyan fog sikerülni... :/
De a következő vizsgára megpróbálom össze szedni magam, és nem izgulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!