Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Úgyhogy nem vezettem soha, és...

Úgyhogy nem vezettem soha, és nincs tapasztalatom sem. Így is sikerülhet leraknom a jogsit? /B kategóriás/

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne sikerülne?

Szinte mindenki más is így rakja le,ezért vannak órák a rutin pályán.

A lényeg hogy ne parázz csak elsőre nehéz de ha már belejössz akkor már gyerekjáték,főleg ha élvezed is.

Üdv!

2012. aug. 17. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy sikerülhet. Nem előfeltétel az, hogy tudj vezetni. Csak készülj fel arra, hogy a "nekem 6 hét alatt megvót, nem nagy ügy ez" és "mit szaroztok vele, egy hónap sincs az egész!" kategóriájú beszámolókkal ellentétben te jóval tovább fogod húzni a dolgot, főleg a gyakorlati oktatás miatt (az elméletet meg lehet tanulni úgy is, hogy nem vezettél korábban).
2012. aug. 17. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Ez az egyik legnagyobb vágyam hogy meglegyen végre a jogosítványom, most van lehetőségem rá hogy megszerezzem. :)

Remélem hogy sikerülni fog elsőre minden, a kötelező óraszámokon belül, és nem kell plusz órákat felvennem.:)

2012. aug. 17. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 17 évesen tettem le a jogsit, elsőre sikerült, hibátlanul, méghozzá úgy hogy előtte sosem vezettem. Szóval sikerülhet, kitartást!

Amúgy hosszú procedúra volt a jogosítvány szerzés. Volt elméleti oktatás, elméleti vizsga, aztán jött az egészségügyi oktatás és az egészségügyi vizsga, utána jött a rutin gyakorlás és a rutin vizsga, utána a forgalmi gyakorlás és a forgalmi vizsga. Ezzel a sok cuccal elment 5 hónap. De ezek az elméleti, egészségügyi oktatások nullák voltak.... A lényeg hogy ne ölj meg senkit az úton és tudj vezetni, az a legfontosabb. MEgtanulod, könnyű ez.

2012. aug. 17. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:

persze

sőt jobban őrülnek ha nem vezettél, mert biztso h nem mondtak akkor rossz tanácsot :D

az elsőre minden azért enm valószinű h összejön,

statsiztika 2/3 % fölött van h min 1szer meghuzták

2012. aug. 17. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:
meg lehet azt csinálni ha normális tanárod van
2012. aug. 17. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!