Úgyhogy nem vezettem soha, és nincs tapasztalatom sem. Így is sikerülhet leraknom a jogsit? /B kategóriás/
Miért ne sikerülne?
Szinte mindenki más is így rakja le,ezért vannak órák a rutin pályán.
A lényeg hogy ne parázz csak elsőre nehéz de ha már belejössz akkor már gyerekjáték,főleg ha élvezed is.
Üdv!
Köszönöm. Ez az egyik legnagyobb vágyam hogy meglegyen végre a jogosítványom, most van lehetőségem rá hogy megszerezzem. :)
Remélem hogy sikerülni fog elsőre minden, a kötelező óraszámokon belül, és nem kell plusz órákat felvennem.:)
Én 17 évesen tettem le a jogsit, elsőre sikerült, hibátlanul, méghozzá úgy hogy előtte sosem vezettem. Szóval sikerülhet, kitartást!
Amúgy hosszú procedúra volt a jogosítvány szerzés. Volt elméleti oktatás, elméleti vizsga, aztán jött az egészségügyi oktatás és az egészségügyi vizsga, utána jött a rutin gyakorlás és a rutin vizsga, utána a forgalmi gyakorlás és a forgalmi vizsga. Ezzel a sok cuccal elment 5 hónap. De ezek az elméleti, egészségügyi oktatások nullák voltak.... A lényeg hogy ne ölj meg senkit az úton és tudj vezetni, az a legfontosabb. MEgtanulod, könnyű ez.
persze
sőt jobban őrülnek ha nem vezettél, mert biztso h nem mondtak akkor rossz tanácsot :D
az elsőre minden azért enm valószinű h összejön,
statsiztika 2/3 % fölött van h min 1szer meghuzták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!