Miért nem viszik feljebb a sebességhatárokat Magyarországon? Ha beakarom tartani pontosan a sebességhatárokat miért idegesek rám az emberek?
"És a no limit is csak annyi, hogy nem büntetnek azért, ha 130 felett repesztesz, de az ajánlott legnagyobb sebesség 130. S baleset esetén ennek fontos szerepe van."
Akkor jelentse nálunk is azt. Egyébként 150 - ig hazánkban sem küldik ki a büntetést, akkor akár lehetne legális is.
Én inkább a demonstrációs, a belsősávból ki nem robbantható 130 - cal - meg lassabban - haladókat büntetném.
"Én inkább a demonstrációs, a belsősávból ki nem robbantható 130 - cal - meg lassabban - haladókat büntetném."
Nem tartozik ide, de ha már írod: Nem lassan, de csak kicsivel 130 felett miért mennek belül üres pályán?
Megyek kint 130-cal, s utolérek egy lassút. S szabályosan nem tudom megelőzni, mert a belsőben kis sebességkülönbséggel mennek mellettem. És nem enged! Nem gyorsít, hogy maga mögé engedjen, nem lassít, hogy elé mehessek. Közben tempót vesztek, s mire eltakarodik mellőlem, ott a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!