Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás honnan és milyet?

Autóvásárlás honnan és milyet?

Figyelt kérdés

Autót szeretnénk venni.Olyan 4-5százzezer Ft-ig.Nézelődtem és a föbb szempontok,hogy ne legyen papír(Daewo tico) és azért menjen is. Mindenféleképpen benzines legyen.Néztem hondákat de sajna szétvannak taposva.Miéyen autot tudtok ajánlani? Ebayrol megéri venni? És ha igen akkor az hogyan zajlik? Behozatal stb mennyi pénz?

A válaszokat köszi a helyesirásért bocsi telefonrol vagyok.

2016. aug. 18. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A hasznaltauto.hu-ról vettünk, jó oldal, tudod állítani a feltételekt, hogy milyet keresel.
2016. aug. 18. 15:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebayen ki lehet fogni jó árakat a licitálós autókon. Úgy szoktam, hogy a lejárat előtti utolsó pillanatban teszek egy kicsivel nagyott tétet és utána bízok abban, hogy a hosszabbítás alatt éppen elfoglalt az a másik néhány ember aki a cuccra pályázik. Azt hinné az ember, hogy ezek odaülnek a gép elé a lejárat előtt, de sikerült már így több nagyobb értékű cuccot is olcsón megvennem. De psszt! Ezt trükköt ne add tovább senkinek!
2016. aug. 18. 17:36
 3/10 A kérdező kommentje:

:D

És megéri onnan autót venni?

2016. aug. 18. 20:25
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

ne vicceljetek már... Ti látatlanba vennétek kocsit egy olyan oldalról ami nem is ezzel foglalkozik???

Vagy a hasznaltauto.hu vagy ha külföld akkor mobile.de.

Ennyi pénzért inkább itthon nézelődj.

Ha nem számít a fogyasztás akkor Astra GSI az nem annyira lassú ha a 150 lóerős változatot nézed vagy B vectra Omega estleg de ezek 10+-os fogyasztások lesznek

2016. aug. 18. 20:45
 5/10 A kérdező kommentje:

A fogyasztás nem számit, felőlem ehet 15-öt is :)

Mennyiért vannak ezek az astrák és omegák?

2016. aug. 18. 21:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

változó, állapot függő a dolog

hasznaltauto.hu

nézegesad ott vannak fent

2016. aug. 18. 21:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Néztem őket.Vectra és omega nemtettszik az astra okés.Sajnos Vtec motoros civicet nem találok pedig az lenne az ideál :/..vagy veszek egy drága a8-asat v8-al.
2016. aug. 18. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

4-500-ért nem lesz audi

Opel Calibra vagy Astra GSi

VW Golf GTI

ezeket nézd meg

2016. aug. 18. 21:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Az audit 900ért néztem.És a szivem csücske volna a v8 bevallom, bár félek tőle picit.
2016. aug. 18. 21:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Golfot semmi pénzért nem vennék calibrát igen de abból a turbós ami vonz bár egy szép gyárit is elfogadnék ami turbonélküli.
2016. aug. 18. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!