Ha lenne 8 millió forintotok most egy autóra, milyet vennétek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 17:00
1/12 Vizéli László válasza:
Kia Ceed, Optima, Carens. Szerintem ezek közül választanék.
2/12 anonim válasza:
Már 2 millióért vennék egy vállalható állapotú autót, a többit értelmesebb dologra költeném. Az autó rossz befektetés, minél értékesebb annál nagyobb értékveszteség lesz.
3/12 anonim válasza:
E39 M5 vagy E46 M3 mellé pedig egy Mazda 6 vagy kettes octi
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
régebbi 911-et néznék én is 2000-2003 évjáratból , ez legelább tartja az értékét,nem úgy mint egy szakadt bmw vagy audi , ami 20 évesen már 200.000-ért megvehető..
Ha családom lenne , és kellne az 5 férőhely , akkor meg az új mazda 6 osból néznék valami 2-3 éveset
8/12 Technokol Rapid válasza:
Nekem nem kellene p*csa drága autó. Csak egy 91-es E30.
Azt az ízlésemnek megfelelően rendbe hoznám és verném a nyálam :D De ha mindenképpen el akarnám verni a maradék pénzemet is autóra akkor tennék bele valami nagy, erős motort mert hát az a 100-130 amit az E30 tud nem valami nagy dolog.
9/12 anonim válasza:
Öreg BMW (90 előtti, szinte bármelyik csak 6 henger legyen) ami pár év múlva csak többet ér, hétköznapra meg egy Mazda 6.
10/12 anonim válasza:
Előzőnek: gyárilag volt 230 lovas verziója is (M3), de a 325i pl. 170 lóerős volt. Az még egy mai nehéz autóban is bőven elég, egy ilyen könnyű, nem agyon fojtott régi autóba pedig egyenesen száguld. Nem tudom te miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!