Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha lenne 1 millió forintotok...

Ha lenne 1 millió forintotok autóra, milyet vennétek?

Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 10:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Golf 4

Mitsubishi carisma

Opel corsa c

Valamelyiket a 3 közül.

2015. febr. 15. 10:31
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
valami nagyot, Audi a4, a6, Passat, dízellel, és amit kell rendbetennék de legalább lenne egy olyan autóm, amibe jó érzés beleülnöm meg van tekintélye az utakon is.
2015. febr. 15. 10:40
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

A régi A4, A6, Passat 1.9 TDI-nek nagyon van tekintélye.

Főleg M-es rendszámmal.

2015. febr. 15. 10:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Citroen Kacsát
2015. febr. 15. 10:44
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

"valami nagyot, Audi a4, a6, Passat, dízellel, és amit kell rendbetennék de legalább lenne egy olyan autóm, amibe jó érzés beleülnöm meg van tekintélye az utakon is."

Mert aztán egy 15 éves, 1 millás Audinak nagy tisztelete van az utakon, mi? :D

2015. febr. 15. 10:55
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
haha, másodikon jót nevettem :D
2015. febr. 15. 11:01
 7/14 anonim ***** válasza:

"Mert aztán egy 15 éves, 1 millás Audinak nagy tisztelete van az utakon, mi? :D"

Hát tudd meg, hogy van, én is akkor vettem észre, mikor a 16 éves Audimból átültem egy Thaliába, és senki nem engedett sehová, stb, az Audiban ezek természetesek voltak, pedig nem voltam az a tipikus bunkó, hanem mindig betartom a KRESZT.

A kérdésre: én Golfot, Passatot, Ford Focust, Opel Astrákat néznék.

2015. febr. 15. 11:13
 8/14 anonim ***** válasza:
54%

Végül is igaza van a másodiknak.

Nem mindenki lehet olyan menő hogy beül egy 15 éves 600.000 km-t futott Passatba.

Hmmm... azok a kiült és szakadt ülések, a kopott kormány és a 10 db Wunderbaum new car illatta érezteti azt a fejedelmi luxust és tekintélyt ami egy ilyen autóból sugárzik.

Aztán ott az M-es rendszám és a kívül belül koszos autó, mert ugye minek lemosni így is lehúzódnak a pályán előle még villogtatni sem kell.

2015. febr. 15. 11:15
 9/14 anonim ***** válasza:

"Hát tudd meg, hogy van, én is akkor vettem észre, mikor a 16 éves Audimból átültem egy Thaliába, és senki nem engedett sehová, stb, az Audiban ezek természetesek voltak, pedig nem voltam az a tipikus bunkó, hanem mindig betartom a KRESZT. "

Jézus kecije :D Ilyen emberek kapnak jogsit? Te kajak megnézed a másik autóját mielőtt beengeded magad elé? Kíváncsi vagyok mikor jönnek a 20 éves dicső és menő BMW tulajok, akik 2 hónap alatt többet tankolnak mint a kocsijuk értéke :D

2015. febr. 15. 11:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha 1 millióból vennék autót, az azt jelentené, hogy azt engedhetem meg magamnak (most az átlagemberek nevében is beszélek), tehát olyat keresnék, amelynek a költségei nem magasak, olcsón javítható, de lehetőség szerint megbízható. 1 millióból már van választék. Az alsó-közép kategóriában érdemes keresgélni ennyi pénzből, mert ott lehet megtalálni a legmegfelelőbb ár/érték arányú autókat. Ford Focus, Opel Astra (olcsó alkatrészek), Honda Civic (bár a Hondák viszonylag drágák), Toyota Corolla (a megbízhatóságuk miatt), de egy megkímélt olasszal, vagy franciával se lesz túl sok gond, vagy ha mégis, akkor ezeknek sem vészes az alkatrész ellátottságuk.
2015. febr. 15. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!