Ha lenne 1 millió forintotok autóra, milyet vennétek?
Golf 4
Mitsubishi carisma
Opel corsa c
Valamelyiket a 3 közül.
A régi A4, A6, Passat 1.9 TDI-nek nagyon van tekintélye.
Főleg M-es rendszámmal.
"valami nagyot, Audi a4, a6, Passat, dízellel, és amit kell rendbetennék de legalább lenne egy olyan autóm, amibe jó érzés beleülnöm meg van tekintélye az utakon is."
Mert aztán egy 15 éves, 1 millás Audinak nagy tisztelete van az utakon, mi? :D
"Mert aztán egy 15 éves, 1 millás Audinak nagy tisztelete van az utakon, mi? :D"
Hát tudd meg, hogy van, én is akkor vettem észre, mikor a 16 éves Audimból átültem egy Thaliába, és senki nem engedett sehová, stb, az Audiban ezek természetesek voltak, pedig nem voltam az a tipikus bunkó, hanem mindig betartom a KRESZT.
A kérdésre: én Golfot, Passatot, Ford Focust, Opel Astrákat néznék.
Végül is igaza van a másodiknak.
Nem mindenki lehet olyan menő hogy beül egy 15 éves 600.000 km-t futott Passatba.
Hmmm... azok a kiült és szakadt ülések, a kopott kormány és a 10 db Wunderbaum new car illatta érezteti azt a fejedelmi luxust és tekintélyt ami egy ilyen autóból sugárzik.
Aztán ott az M-es rendszám és a kívül belül koszos autó, mert ugye minek lemosni így is lehúzódnak a pályán előle még villogtatni sem kell.
"Hát tudd meg, hogy van, én is akkor vettem észre, mikor a 16 éves Audimból átültem egy Thaliába, és senki nem engedett sehová, stb, az Audiban ezek természetesek voltak, pedig nem voltam az a tipikus bunkó, hanem mindig betartom a KRESZT. "
Jézus kecije :D Ilyen emberek kapnak jogsit? Te kajak megnézed a másik autóját mielőtt beengeded magad elé? Kíváncsi vagyok mikor jönnek a 20 éves dicső és menő BMW tulajok, akik 2 hónap alatt többet tankolnak mint a kocsijuk értéke :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!