Milyen autót ajánlanátok nekem? Illetve ti milyet vennétek? Mire kell odafigyelni autóvásárláskor/választáskor?
Londonba aztán úgy hiányzik egy nagy dög Range Rover mint lepra telepre a kolerajárvány. A Range Rover az terepre termett full hajtáslánccal, az nem egy bevásárló kocsi :)
De igazából ha ez az álmod mindenképpen vedd meg, engem se lehet lebeszélni ha valamit a fejembe vettem és ez így van jó :)
A Range Rover fentartása drága, ez más kategória. Londonba bőven-bőven elég egy Opel Mokka 1.4 turbó Enjoy AWD is az is összkerékhajtású, jól parkolható, 140 lovas fenntartható autó és nem zabál annyit mint a Rover. De tudom hogy süket fülekre találtam :DD
Másodiknak üzenem, hogy nem nagyképűségből de kiválóan vezetek, parkolok. Egyébként olyan helyen lakom ahol elég széles utcák vannak viszonylag. A lényeg hogy férfiak is tudnak úgy vezetni, hogy legszívesebben kirángatnám a kormány mögül.
Harmadiknak üzenem, hogy egész kis formás az az autó. És hát valójában szeretem a pénzt értelmesen költeni. Tehát ha van megoldás amivel több pénz marad meg, fogható vagyok a témára. És ez is nagyon tetszetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!