Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jár már más is így autóvásárlá...

Jár már más is így autóvásárláskor?

Figyelt kérdés

Ma vettünk egy használt autót. Megbízható helyről egy autószalonból.

Nagyon örültünk neki de kg egy fél km után kifogyott a benzin annyira kevés volt benne.

Még a legközelebbi kútig se jutottunk el ( Ami kb 1 km vagy lehet annyi se)

Jár már más is így?

Ennyire nehéz lenne nekik annyit tankolni, hogy legalább a kútig eljusson az ember a kocsijával?

2014. febr. 14. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez nem szép dolog. Az összes kereskedő kijárja a "talált" benzint, azaz közlekedik a telepen tárolt autókkal. Ennek az érdekes esetnek a jog hátterét nem ismerem, de legközelebb jobb lesz teli 5 literes kiskannával elmenni az autóért.

Én magánszemélyként adtam el az autót, kb. még 150 km-re elég benzinnel, plusz jó téligumikkal (a nyáriak a felnin), minden felszereléssel.

A kereskedők a kocsihoz kapott téli és nyári gumigarnitúrát külön eladják és tesznek az autóra valami kopottat, az akkumulátor is valahogy lecserélődik gyengébbre, a km óra állást pedig a telepen az éj leple alatt visszavarázsolja a km manó a felére.

2014. febr. 15. 01:04
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

Csak kíváncsiságból: mielőtt elindultatok, rákérdeztetek, hogy van-e benne benzin? Mit mondott rá az eladó?

És még valami, ami fontosabb: nem voltatok próbaúton? Úgy vettétek meg a kocsit, hogy ki se próbáltátok?

Benzinszintjelzőt megnéztétek?

2014. febr. 15. 13:08
 3/6 A kérdező kommentje:

Itt minden embernek csak annyi esze van hogy kötekedjen??

Véleményeket illetve történeteket kértem nem pedig kritikát é kötekedést...

Képzeled el, hogy voltunk próbaúton ez bármennyire is hihetetlen de ez még múlthét hétfőn volt...

Megkérdeztük, hogy mennyi van benne azt mondták, hogy van még de majd tankoljunk.

És még azt is elgondolhatod, hogy láttuk a szintjelzőt sőt mielőtt ebbe is belekötnél a benzinlámpa is világított de pl a család egyik kocsija elmegy még világító lámpával 60 km-et és még akkor se áll le.

És ezekből adódóan feltételeztük, hogy a 1 km-re lévő benzinkútig eljutunk vele...

Remélem kielégítő volt a válaszom. De ha még kíváncsi vagy valamire vagy csak kötekedni akarsz írj nyugodtan....

Kedves első neked meg köszönöm a normális válaszadást :)

2014. febr. 15. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Nem érzem úgy, hogy beléd kötöttem a kérdésemmel. Pusztán kíváncsi voltam a részletekre, de ha ez baj, akkor minek tetted fel a kérdést?

Kritikát nem fogalmaztam meg, nem tudom hol olvastál ilyet.

2014. febr. 15. 17:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Én nem fogok leállni vitatkozni... Én kötekedőnek érzem nagyon is....
2014. febr. 15. 19:55
 6/6 anonim válasza:
ha ezt kötekedésnek veszed, akkor nagyon bolond vagy ember:DD lol
2014. márc. 9. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!