Mi a véleményetek erről az 1.6 16v astráról?
Az eladónak ránézésre szép, rendben tartott autói vannak.
Itt megtekinthetők: [link]
Nekem ez az Opel tetszik, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ránézésre van e valami amitől tartani kell?
Az aggasztó dolog szerintem a tesztekben rejlik, vagyis azoknak hiányából, mert nem találtam, és nem sok ember rendelkezik ilyen autóval. Fenntartási költségek terén ugyanannyiba lenne, mint egy sima 1.6 astra?
Ahhoz, hogy P rendszám kerülhessen rá, kellett valamiféle műszaki, nem?
Tehát akkor mindenről kérni kell papírt, hogy igazolni tudja a magyar nepper, hogy kitől vette kintről?
8-as vagyok,
Nyilván nem 100%, hogy törve volt, de ki az aki csak az egyik lökhárítót cseréli tuningra? Elgondolkodtató. Ahogy írták, a csomagtartó kárpit nincs rögzítve, simán felhajtod és meg tudod nézni a lemezeket. A bőrözést azért mondom, hogy gyanús, mert lehet, hogy nagyon le volt lakva. És nem tűnik annyira igényes munkának, nézd csak meg a hullámosodást az üléslapokon. Ezek mellett főtengely végén az olajfolyást, kormányon, pedálokon a kopást. Üresben nagyobb sebességnél dobd ki üresbe, ha hallasz csörgést akkor váltócsere. Rohadás a hátsó sárvédőíveknél és a hátsó dob körül lehet jellemző, ezeket nézd meg jobban. De tényleg vigyél szakembert.
NEM AZ KELL? HOGY BIZONYÍTSA? KITŐL VETTE !!!
Ahhoz kell ragaszkodni, hogy te vedd a kereskedőtől és ne az ismeretlen osztrák/német eladótól. Mert akkor utólag úgy néz majd ki, hogy a kereskedő benne sem volt a bizniszben, ha bármi kiderül az autóról. A kereskedőnek szavatosságot kell vállalnia, de csak akkor, ha ő az eladó. Szóval a kinti papírok nem érdekesek annyira.
Az 1.6 motor is szörnyű, pláne ha jól meg volt hajtva
Felejteném az autót
Ezek a G Astrák túlélőcsótányok, egyszerű motor, kevés elromolnivaló van rajta. De ha mégis, akkor filérekből javítható.
Én akkor is csak Bertone Coupe-t vennék. Amúgy tényleg elég közkedvelt tuningautók a G astrák még most is, főleg optikai téren, mert nagyon szép alkotásokat ki lehet belőle hozni. Hátsó lámpa is van hozzá vagy ezerféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!