Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az astráról?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 11. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Szép állapotban van, de nekem egy kicsit túlárazottnak tűnik. Mégis csak egy pár hónap híján 7 éves kocsiról van szó. A sógoromék tavaly vettek ennél két évvel fiatalabb és némileg jobban felszerelt (színes kijelzős fedélzeti számítógép, gyári navigáció, esőérzékelő, sötétedésre automatikusan bekapcsoló fényszórók) fele ennyi kilométert futott H Astrát 1,8 millióért. Igaz az csak 1.4-es 90 pacis.

Ha benne van az árban az átírás költsége és még kicsit alkudni is tudsz, akkor jó vételnek tűnik. De nézesd át alaposan, erre ne sajnáld a pénzt. Az Astra amúgy jó vétel, nekünk van G és H is (G az enyém, H a feleségemé), mindkettővel meg vagyunk elégedve, megbízható kocsik.

2014. jan. 11. 19:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen de amit felsoroltál olyat nagyon nehéz találni..
2014. jan. 11. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se ér ennyit. Amúgy nem rossz autó, ha nem utazol naponta 1000km-et.
2014. jan. 11. 20:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát én városban használnám, napi 30 km max
2014. jan. 11. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Átlagos felszereltségű 1.6-os Astra. Kép alapján jól néz ki. Meg kell nézni személyesen is!

Én nem egész másfél éve vettem az enyémet. Nem tudom ez alatt mennyit csökkentek az árak, mostanában annyira nem követtem, de nekem reálisnak tűnik ez is.

Az enyém egyébként 1.7 dízel, ezüst színű. Én is keresgéltem több, mint fél évig mire ezt megtaláltam. Az enyém is CID (színes) kijelzős, gyári navigációs, gyári tolatóradaros, guminyomás és defektfigyelő rendszerrel ellátott, 17"-os gyári alufelni járt hozzá, esőérzékelős ablaktörlő, fényérzékelős kanyarkövető bixenon fényszórók, tempomat, félbőr belsővel, gerinctámaszos, gyári ülésfűtéssel ellátott ülések, középső kartámasszal. Digit klíma, elektromosan állítható és behajtható automatikusan sötétedő fűthető tükrök. Gyári ultrahangos riasztó. Összes ablak elektromos, 10 légzsák, aktív fejtámlák. Gombnyomásra kapcsolható sport üzemmód és természetesen ASR, ESP(kikapcsolható) megtalálható benne, IDS+-os futóművel és még sorolhatnám az egyéb apróságokat...

Nagyon gazdag felszereltségű, mikor vettem, állítólag 5 db hasonló volt üzembe helyezve az országban. De ennek hátulütője is van. Egy fényszóró, vagy egy ilyen elektronikus állítású lengéscsillapító, ha cserélni kell, horror ára van, míg a sima alap típusé pár tízezerből megvan, ezé 6-8-szoros árba kerül.

Szóval nem biztos, hogy mindenkinek megéri ezek az extrák.

Amúgy a félbőr ülést nagyon tudom ajánlani. Sokkal kényelmesebb, sokkal jobb az oldaltartása, mint a sima szöveté. (A céges kocsim ilyen sima szövet üléses Astra.)

Én 230km-t autózok vele naponta, de kétszer ennyi sem lenne fárasztó szerintem.

2014. jan. 11. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!