Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés

[link]

Főleg városi közlekedésre használnám, fél éve van jogosítványom, de nem nevezném magam rutinos sofőrnek.

Hosszútávra tervezek autót vásárolni, ezért nem sajnálok többet fizetni érte.

Köszönöm a válaszokat! :)

2016. aug. 5. 21:13
 1/5 A kérdező kommentje:
A listából az 1.autó.
2016. aug. 5. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
A Volvo-k mind műszakilag mind presztizs értékben jó autók. Szerintem kicsit túl vannak árazva, de ha van rá pénzed és tetszik, akkor vedd meg. Persze előtte nézd át alaposan.
2016. aug. 5. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem rosszak a Volvo-k de meg tudom erősíteni az elsőt tényleg túl vannak árazva. 3-5 ezer euroval olcsóbban kapsz újabbat ilyen felszereltséggel, csak az nem Volvo, hanem mondjuk Ford vagy egyéb, ami szerintem szintén nem rossz márka. Szíved joga eldönteni. Viszont vezetett, leinformálható szervizkönyv mindig legyen, nem jó az 5 éves 160.000-ről 60.000 re visszatekert autóknak a levét szívni.
2016. aug. 6. 04:39
 4/5 anonim válasza:
Szerintem a volvo nem éri meg. Drága,fapados ( legalábbis amit mutattál) nem ér meg ennyi pénz. Vegyél inkább valami a5 félét mar kapsz 12000 ezer eu.-ért 2008-évj.-tól kezdődik. (Ez csak az én véleményem)
2016. aug. 6. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:
#3 ha 160.000km-es autónak már " a levét kell szívni" akkor az nem volvó, hanem egy vacak... volvók megfelelő karbantartás mellett 4-5-600.000km-ekig gond nélkül elfutnak. de mondjuk igaz ez sok más sokkal olcsóbb márkára is.
2016. aug. 7. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!