Erről az Astráról mi a véleményetek? Ismeri valaki?
Ecotec motor van benne, és valamikor az F-es Astrák idején annak nem volt jó híre.
5 ajtós H Astra, 1.6-os benzines motorral. Ebben még a régebbi Z16XEP motor van. Nagy gond nem szokott vele lenni. Szívósor, gyújtástrafó a gyenge pontja, ami költségesebb tud lenni. De ettől függetlenül nem rossz autó.
Nekem is ilyen van csak Z17DTH dízel motorral.
De befecskendezős. Csak a szívósoron (ahol a levegőt szívja be a hangerekbe) vannak terelőlemezek, amik idővel kilazulnak és elkezdenek csörömpölni. Rosszabb esetben beesnek a hengerbe. A javítása nem egyszerű. Márkaszervizben pl komplett szívósort cserével orvosolják a problémát, ami nem olcsó.
Egyébként ajánlom figyelmedbe ezt a fórumot: [link]
Esetleg tedd fel ott is a kérdést!
Pl én innen tudom ezt a szívósor problémát. Az 1.6-ossal rendelkező fórumtársak szoktak erről értekezni.
Szívesen. :)
Sokan fent vagyunk, elég aktív a fórum. Vannak 1.6-os tulajdonosok is, akik talán többet tudnak írni a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!