Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » H astráról mik a vélemények...

H astráról mik a vélemények (1.9cdti)?

Figyelt kérdés

Használtan vennék 4-5 éveset leginkább a 150 lovas változatból.

pl ezek közül vmelyiket:

[link]

[link]

Automata nélkül venném, de minél több extrával.

2013. okt. 26. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
A motorja biztosan jó (Fiat Multijet), a többiről nem tudok nyilatkozni.
2013. okt. 26. 20:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi:)

A többi része szerintem megbízható, opelekkel nem szokott nagy gond lenni, nem egy bmw :) És volt is már csak az 1.4-es és azok nagyon gyengék, viszont ha nagyon költséges nem biztos h megérné lecserélnem csak h jobban menjen.

2013. okt. 26. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó autó, külsőre is és megbízható. A minősége is jó, láttam már prémium autót rosszabb (gyári) fényezéssel és illesztésekkel. Nem kell lenézni, jó autók az Opelek.
2013. nov. 9. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
49%

Az Opel alapjában egy jó anyagokból szerelt,de nem jó autó.

A benzinesek nagyon eszik az olajat,nem jól húz,és már 100 ezer feletti motorokban jelentős olajfogyasztás észlelhető.

A fogyasztásuk átlagos 9 l a városi 1,4 benrines, és 6,5 l. az 1,7 CDTi motoroknál.

Sokat vezettem éveken át,jó szervizeléssel,odafigyeléssel azért szépen használható,de nem tudtam soha megszeretni a rendkívül merev, anyagok,és a nehéz kezelhetősége miatt.

Nagyon kellenének ide jobb motorok,mert már nagyon korszerűtlenek a több mint 12 éves ECO-TEC rendszerű motorokkal szerelt példányai....

2013. nov. 9. 19:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Tudom h nem lehet hozzámérni egy bmw-hez pl, de azért szerintem egész jó autók, kényelmesek, tágasak, nem zörögnek, stb..

Benzinest soha nem vennék, nem szeretem a hangját, se azt h hiába nyomom a gázt semmi reakció, se gyorsulásba se hangba.. szóval nem baj ha azok a motorok eszik az olajat :D

2013. nov. 9. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen,ha az OPEL mellett döntenél csak a Dieselt ajánlom.Jobban összerakott a motorja,mint a benzineseké,és az olajfogyasztása is ésszerű tartományba fogható szemben a benzinesekkel.
2013. nov. 10. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:

A generátoron az egyenirányító diódahíd szokta megadni magát 80.000 km-enként. Erre számíts. A fogyó, kopó lakatrészek cseréjén kívül más gond nem nagyon szokott vele lenni.

Egyébként ajánlom neked is: [link]

2013. nov. 18. 11:39
 8/9 anonim válasza:

Nagyon sok teszt, vélemény van a neten, és összességében nagyon pozitívak.

Ha használható, és mellesleg nem is csúnya (szerintem) autót akarsz, és nem akarod minden pénzedet rákölteni, akkor ésszerű megoldás. Nem fog senki elolvadni tőle, de ha arra keresnéd, akkor a kérdés eszedbe sem jutott volna. :)

2014. jún. 17. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is szép autó. Vannak nagyon fapadosak, elhanyagolt példányok, de vannak gyönyörűek is. És ehhez nem kell semmilyen utólagos tuning, gyárilag szépek szerintem.

Pl ez az enyém:

[link]

[link]

A műszaki dolgokról meg továbbra is tartom magam a 7-es hozzászólásban általam írtakhoz.

2014. jún. 18. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!