G astraról vélemények?
ma 11:06
miért? sokkal többet eszik, régebbi, és duplájába kerül
egyébként nekünk is ilyen kocsink van, 50 ezer km-el 4 éves 1.4-es motorral. csak adatokat szeretnék róla hallani, hogy a közvélemény mit gondol erről a kocsiról
kösz hogy írtatok
Ezek a Passatok fogyasztanak vegyes használatban 6 litert (amit az 1.2-es lajhárral se fogsz utolérni fogyasztásban és még az 1.6-osnál is jobban megy),van benne ABS, 4 légzsák, automata klíma és nem eszi az olajat: összeségében sokkal jobb, mint a G Astra, egyébként azt az 550 ezres Astrát is gyorsan felejtsd el, mert annyiért nem fogsz jó állapotút kapni.
Ezt nem rábészélésként írtam csak a tapasztalataimat osztottam meg, hisz ugyan ilyen autót hajtok, immár 10 éve és eszem ágában sincs megválni tőle, ja és a rohadást sem ismeri.
Persze ki kell fogni ebből is a jó állapotút, amit ma Magyarországon nem könnyű, de ha sikerül akkor a világból kivisz.
Én nem igazán értem, hogy ha valaki 500-600.000 ft közötti kocsit néz, akkor miért linkeltek be neki egy 1.200.000 Ft-os autót. :)
Szóval...értem én, hogy jó a Passat (bár én személy szerint nem adnék egy 13 éves, közel 200.000-t futott autóért több, mint egy millát), de akkor is....
Ha valaki azt kérdezi, hogy milyen autó az új Astra, nem írom neki, hogy jó, de egy 3-as BMW-vel jobban járnál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!