Vélemények G Astráról? Főleg a dízel érdekelne, hogy nem túl gyenge?
Sziasztok!G Astra tulajok véleményére vagyok kíváncsi,hogy mennyire elégedettek az autóval?Tervezem hogy veszek egyet de nem igazán tünik valami robosztusnak kívülről,mint pl az F Astra vagy a H.
És nem igazán van bizodalmam a 80 LE-s 1.7-es dízelben sem..... elég egy karaván karosszériához?Természetesen nem gyorsulni kellene hanem közlekedni,csak az a 80 LE elég soványnak tűnik....
Eddig 1-1 :)
Szóval kb 1.5-1.8 amit rászánnék és nem tudom hogy egy G Astra legyen kevés km-rel és az utolsó szériák közül,ami már tuti kinőtte a gyerekbetegségeket vagy esetleg egy H Astra,de azokból csak az első szériásokból tudnék venni.
Vagy 2000 dízel Vectra?
Még annyit akartam hogy vezettem már G Astrát,de nagyon kis puritán volt belül és lehet h hülyén hangzik,de a dízel baromira "rezgett" is,zavaró volt.
Volt már korábban Astrám is meg dízelem is,azokkal nem éreztem ezt.
Meg úgy érzetre is olyan csirkének néz ki a G szerintem.
Ezért érdekelne a G-sek véleménye hogy vajon jó autó-e.
nekem 1999--es G astra van 1.6-os motorral és benzines.
ha odalépsz neki elég rendesen húz
nekem eddig nem sok bajom volt vele szerintem megéri
nekem 1999-es G astra van 1.6-os motorral és benzines.
ha odalépsz neki elég rendesen húz
nekem eddig nem sok bajom volt vele szerintem megéri
nem túl gyenge, de gyorsulni nem lehet velük.
és 120le alatt nem veszek kocsit, szeretek gyorsulni x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!