Vélemények G Astráról? Főleg a dízel érdekelne, hogy nem túl gyenge?
Sziasztok!G Astra tulajok véleményére vagyok kíváncsi,hogy mennyire elégedettek az autóval?Tervezem hogy veszek egyet de nem igazán tünik valami robosztusnak kívülről,mint pl az F Astra vagy a H.
És nem igazán van bizodalmam a 80 LE-s 1.7-es dízelben sem..... elég egy karaván karosszériához?Természetesen nem gyorsulni kellene hanem közlekedni,csak az a 80 LE elég soványnak tűnik....
Ezt a vitatkozást ne folytassátok mert teljesen el fogja vinni a topicot és a végén semmi értelme nem lesz hogy kiírtam.
OLYAN ember tömör és megindokolt véleményére vagyok kíváncsi akinek VAN G Astrája,aki naponta azzal jár így tudja hogy miről beszél.
Bár a kérdés eredetileg 1.7es 80 LE-s dízel G Astráról szól,természetesen annak is örülük,ha a benzinesek is hozzászolnak.
De a vitatkozást hagyjuk ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!