Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » G astraról vélemények?

G astraról vélemények?

Figyelt kérdés
mi a véleményed róla_?
2011. júl. 29. 10:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jogos! Elnézést érte!

Rosszul fogalmaztam. Azt szerettem volna érzékeltetni, hogy két jelentősen különböző kategóriájú és árfekvésű autó közt megy a "vita". :)

2011. júl. 29. 17:52
 12/18 A kérdező kommentje:

nem keresek autót, ilyen van, és szeretném tudni, hogy mennyire jó vétel egy ilyen kocsi

újonnan lett véve, és megvan!

hogy lehetett-e volna jobb kocsit venni az árából? vagy vannak-e tipushibái? ilyenekre gondoltam, és személyes tapasztalatokra, esetleg személyes "benyomásokra"

2011. júl. 29. 17:56
 13/18 lodarazs ***** válasza:

A kategória tényleg nem ugyan az, de az árfekvés igen.

A kérdésre is válaszolva, vehettél volna rosszabbat is, de jobbat is. Az a lényeg, hogy neked tetszik, más nem számít.

2011. júl. 29. 19:24
 14/18 A kérdező kommentje:
igen, elég sok rosszabb van. de tudnál jobb márkát írni? én amit néztem még, az a nissan note volt, de végül is ezt választottam, mert kedvezőbb volt a hitel rá
2011. júl. 29. 20:19
 15/18 anonim válasza:
Akkor hasonló cipőben járunk kérdező, miénk idén lesz 4 éves és szintén az 50e felé haladunk. Nekem tetszik, bár kétségtelen a motorja lehetne nyomatékosabb, ugyanakkor mintha kicsit el lenne cseszve az áttételezése, sztrádán 4-5 ezret forog :S, vagy hiányzik egy 6. seb fokozat. Szerencsére hiba még nem volt vele, egy izzó csere, de ez opeleknél tudtommal normális :D Persze azt hiszem 50 ezer kilométer után nem is szabad semmilyen hibának jelentkeznie. Arra a kérdésre hogy megérte-e sztem nem lehet objektív választ adni, ha csak rajtam múlik ennyiért inkább lehet egy használt, de középkategóriás autót vásároltam volna, kevés km-el, dízelt, pl. s40, vagy nem tudom. ízlés dolga :D Üdv!
2011. júl. 30. 20:09
 16/18 anonim válasza:
("előző vagyok. helyesbítek 50 e km. előtt") am. fogyi akár 5, 5 l :P
2011. júl. 30. 20:11
 17/18 anonim válasza:
még mindig előző: Népitélet totalcaron, neked való!
2011. júl. 30. 20:13
 18/18 A kérdező kommentje:

kösz megnézem

nekünk a középkonzolon valami panel kiment eddig, az egész műszerfal világítás elment, cseréje 200 ezer, de garanciás volt akkor még, azóta semmi baja

2011. júl. 30. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!