Mi a véleményetek erről az 1.6 16v astráról?
Az eladónak ránézésre szép, rendben tartott autói vannak.
Itt megtekinthetők: [link]
Nekem ez az Opel tetszik, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ránézésre van e valami amitől tartani kell?
Az aggasztó dolog szerintem a tesztekben rejlik, vagyis azoknak hiányából, mert nem találtam, és nem sok ember rendelkezik ilyen autóval. Fenntartási költségek terén ugyanannyiba lenne, mint egy sima 1.6 astra?
Nem értem, mi az aggódás tárgya ? Ez egy kinti, "boyracer" autó. Nekem ugyan nem tetszik, főleg a hátsó lámpák miatt, de öreg is vagyok már ehhez a stílushoz. Ez egy sima 1.6 Astra. A sportfutómű alighanem jó minőségű cucc lehet, de mitől lenne drágább a fenntartása? Én egyébként a 3 ajtós Astrát nem venném, mert szűk körben adható el újra. De ennyi pénzért, ha jó, megérheti. Egyedi a megjelenése, ez dobhat majd az eladáskor is az érdeklődők körén. Szóval a tesztek miatt ne aggódj, ez egy sima, egyhatos Astra.
Eleve el sem mennék megnézni!Ez valami osztrákoktol vagy németekről levedlett diszkótuningos kinnt fillérekből megvett vagy ingyen elhozott török kebabos exautója!Ez a fajta coupe astra eleve senkinek sem kell,ezzel a csiricsáré tuninggal meg nagy valoszinuseggel az életben meg nem szabadulsz tole ha megveszed!
Amugy meg miert nem nezel szet itthon!A g astra azert kifejezetten nem az a kocsi amit feltetlen kulfoldrol kell venni!
Bravo : ez nem kupé ! 3 ajtós Astra. A kupé a Bertone-féle, az még jól is néz ki.
A kinti kebaposnak meg lehet, több a pénze, mint az itthoni hülyegyerekeknek és azért, mert nekünk nem tetszik az autó, a kérdezőnek ez tetszik. Nem biztos, hogy mechanikailag baja van, akkor meg miért ne venné meg ?
Azt meg nem mondtam hogy az aut rossz!Velemenyt kert a kerdező.Megkapta!
Attol függetlenül ha neki ez tetszik,meg ez álmai autója akkor hajra!Vegye meg!
Azzal meg egyetertek ami te is irtal,hogy ha mar messzirol megy el megneni legyen valami b terve is!Marmint ne csak ezt menjen el megnezni,hanem a kornyeken legyen mas is,mert tapasztalatbol tudom en is milyen csalodni!Nincs is attol rosszabb mint tobb 100km-et utazni egy szar autoert!
Ez egy sima három ajtós Astra, nem rossz kocsi.
Amit érdemes megfontolni, nyilván hajtották, azért a szárny, az ültetés, a nagy felni stb.
Ettől nem biztos, hogy lerúgott szar. Hozzáértővel kell menni megnézni.
Azonban két dolog gyanús. A komplett belseje újra van húzva. A hátulja valószínűleg törött volt, mert a lökhárító sem eredeti.
Ha neked tetszik ebben a formában, menj el megnézni. Ha egy gyárit veszel és ültetni akarod + felni sokkal többe fog kerülni. Hátsó lámpa tényleg csúnya, de 20-30.000 ért kapsz egy szépet helyette újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!