Hozzáértők! Bmw z3-ról véleményetek? Gondolok itt a fenttartásra, meghibásodások sűrűségére, stb.
Figyelt kérdés
Fiatal munkásember vagyok aki annyira nem ert az aztokhoz es autovasarlas elott allok, nem vagyok hulye a kocsikhoz, csak errol a tipusrol keveset hallani.
Az agyam azt mondja vegyek egy 1.4es 4-es golfot, de a szivem azt mondja: b@@szkii egyszer vagy fiatal, vegyel egy BMW-t te bolond
2016. aug. 10. 20:21
1/4 anonim válasza:
Mire kell ? Elférsz benne ? Kell a tető nélküliség ? Egyébként megértem, de ezt inkább második autónak szokták venni. Nem fiatal már, bármi lehet ezekkel is, de elvileg lehet megkíméltet találni, mert sokan második, harmadik autónak tartották. Mindenképpen szakértővel nézesd át a vétel előtt. Az 1.9-es motorrol azt mondják, gyenge.
2/4 A kérdező kommentje:
Masodik autom lesz, most egy harmas golffal jarok.
2016. aug. 11. 10:11
3/4 anonim válasza:
Akkor hajrá, fogsz találni megkímélt darabot. itt egy teszt :
4/4 anonim válasza:
Ha szórakázni kell, pláne második autónak akkor én is a Z sorozatot mondtam volna. Csak találj egy normális állapotút, ami azért nem olcsó, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!