BMW-sek, miért kezdtek el gyorsítani, ha elkezdenek előzni Titeket? Főleg a régi füsttermelőkre gondolok inkább.
Egy csühös kamion szerelvény meglepett 2 hete kb, városban kettesbe mentem végig nyomogattam a gázt éveztem a nyomatékot ahogy beletol az ülésbe, de csak lazán, nem versenyzősen, jobb kezem kartámaszon, ballal szívtam a cigit, így előztem ki kettesbe padlóval az összes autót aztán hagytam a motorfék vissza lassítsa, kiérek város elhagyó tábla, egy üres kamion 60-90-re gyorsított vna de én már bele kezdtem előzni, amúgy fel se tűnt vna hogy gyorsít, csak nem 1 másodperc volt míg elmentem mellette kettes padlón hanem 3, mert az nagyon hamar felkapja magát 60-90-re a csühös 500 lóerő nagy kamion volt sztem, de én mentem tovább 140, de akkor este volt, felnyomtam 190 ig míg utol értem az autósokat, de akkor ilyen zenés este volt, nem is hallottam a motort, csak a basszust, meg ahogy a nyomaték belepréselt az ülésbe.
De ez szempillantás alatt történt, csak a szemem sarkából érzékeltem hogy gyorsít a kamion, de ha csak 100-150 lóerő lett vna alattam megizzadtam vna míg lehagyom
"Ehh, ennyi felháborodott gyökér BMW-st :). Öröm olvasni."
...és aki más autóval jár és ugyanígy megszívatták? Azokra nem gondolsz? Amikor sz.r0s 1.6-os Astrával megyek a megengedett sebesség határán és a furgonosok is rendszeresen rágyorsítanak amikor elhajtanék mellettük, vagy mögöttem jönnek és tolnak? Ha megpróbálok előzni egy 1.6-os Astrával egy másik autót ami mellettem rágyorsít (és még egy BMW se volt közöttük érdekes) akkor szerinted mennyi túlélési esélyem van? Nekem nincs se BMW-m se Skoda RS p3n1szhosszabbítóm amit egy padlógázzal egy kicsit jobban meg tudnék hajtani ha kell.
De ha már nem merek előzni sem, akkor én vagyok az egyik mindennek elszidott autós aki képes konvojozni a teherautók mögött. A füstöt én se szeretem ám.
Jó, persze, az hogy 190-ig egymás mellett haladtok mert rágyorsít...de egy főúton 140 fölé menni csak hogy megelőzd a vadbarmot, inkább hagyjuk.
A gyerekek nem szeretik a nyomatékot, de te 4 mp alatt 100-ról 190-re gyorsítottál. MIVAN?!?!!
Nekem valahogy zavaros ez a sztori...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!