Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW-sek, miért kezdtek el...

BMW-sek, miért kezdtek el gyorsítani, ha elkezdenek előzni Titeket? Főleg a régi füsttermelőkre gondolok inkább.

Figyelt kérdés
persze tisztelet a kivételnek, de kérem szépen ez a tapasztalatom.. a 15-20 éves fhosokkal m-es, n-es rendszámmal olyan nagyon menők vagytok.. ezt elviseli az ember meg a füstöt is.. mit lehet tenni.., de azt hogy még közveszélyesek is vagytok... azt nem igazán...
2016. aug. 7. 14:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%

"na, megint itt egy önkéntesrendőr!"

Nem vagyok önkéntes rendőr, sőt utálom őket, meg én sem tartok be minden szabályt. De vannak dolgok, amik nagyon veszélyesek, mint például ez, és ezért szoktam úgymond bosszút állni rajtuk, hátha legközelebb nem csinál ilyet.

2016. aug. 7. 14:51
 12/33 anonim ***** válasza:
41%
azért a mazda 6-al, 420-as nyomatékkal nehogy már nem bírtad megelőzni.. sajnos ezeknek tény, hogy fáj nekik mentálisan ha megelőzöd őket... nekem van egy RS fabiam, 180 le, én szi....om ezeket a kö csögöket, 6 mp alatt vagyok 100-on vele, amúgy Pannónia Ringen szoktam hasítani vele! :--)) ostffyn is meg lehet nézni, hogy kik jönnek RS gépekkel és kik jönnek 100 éves bmw-kkel :--))
2016. aug. 7. 14:51
 13/33 anonim ***** válasza:
75%
Fedélzeti kamera felvételét felejtsd el! olvass utána, de szerintem szabálytalan a használata.
2016. aug. 7. 14:52
 14/33 A kérdező kommentje:
12-es persze, de ha jól emlékszem nem adtam nagyon nagy gázt, mert gyerekek nem szeretik a nagy nyomatékot, kisebbik lányom múltkor hányt Omis mellett, egy élmény volt, és a takarítás is :-))) és emiatt óvatosan vezetek velük. jó fajta emberek vannak fenn ezen az oldalon, RS fabia :-)))) az nem nagyon kicsi belül?? 180 lóerős fabia is van, az kemény lehet! :-))
2016. aug. 7. 14:58
 15/33 anonim ***** válasza:
73%

"Nem vagyok önkéntes rendőr, sőt utálom őket, meg én sem tartok be minden szabályt. De vannak dolgok, amik nagyon veszélyesek, mint például ez, és ezért szoktam úgymond bosszút állni rajtuk, hátha legközelebb nem csinál ilyet."

Valóban nem. Te egy igazi idióta vagy. Fel vagy háborodva azon, hogy valaki szabálytalan veled szemben vagy veszélybe sodor és te "bosszúból" egy hasonlóan (élet)veszélyes helyzetet okozol az úton. Hát gratulálok, mi vagy te óvodás, ha valaki meghúzta a hajad jól bokánrúgod?

Az út nem játék. Össze lehetne kötni az olyan hülyékkel, akik rágyorsítanak az előzésre...

2016. aug. 7. 15:04
 16/33 A kérdező kommentje:
15-ös azért szerintem jogos ha eldurran az agya.. ezért ne vegyen füsttermelőt.. hogy szivassa a népet..
2016. aug. 7. 15:17
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

A két gyerekkel 190-ig gyorsítottál miközben versenyeztél egy hülyegyerekkel. Te is ugyanaz a vadbarom vagy.

Ha vissza kellett volna mögé állnod 3x mert szívat amikor előzni akarod akkor fel is tudnád jelenteni de te nem hagyhattad annyiban.

2016. aug. 7. 15:17
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akinek "eldurran az agya" a közúton és utána nem képes olyan minimális szinten sem uralni magát, hogy ne sorodjon:

- Másokat

- Saját magát

- Vétlen 3. felet

Életveszélyes helyzetbe az nem való az utakra és inkább áramot kéne vezetnie, nem autót.

Ha szerinted ez jogos neked is csak tanácsolni akarom, hogy add le a jogsidat a legközelebbi okmányirodában. Amúgy is rettentő felelősségteljes dolog 2 gyerekkel a hátsó ülésen 190-el előzni egy főúton... Már ez önmagában megérne egy nevelő célzatú seggberúgást az asszonytól.

2016. aug. 7. 15:27
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

#15, #17, #18

Teljesen igazad/igazatok van. 190-nel 2 gyerekkel? Szóval te felelősségteljesen vezetsz...gratulálok. Bírom az ilyen "felelősséggel tartozom az utasokért és másokért", de egy picit eldurran az agyam, és még a saját életemet is kockára teszem. Feljelentheted, ha vállalod a bírság összegét és megnyugtat téged, hogy TALÁN lesz belőle valami.

A satufékes meg no comment. Majd megbánod ha kapsz egy félmilliós kárt hátulról. Kamionos nem tetszett, bevágsz elé és ugyanezt csinálod? Sok szerencsét.

2016. aug. 7. 16:14
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

"Valóban nem. Te egy igazi idióta vagy. Fel vagy háborodva azon, hogy valaki szabálytalan veled szemben vagy veszélybe sodor és te "bosszúból" egy hasonlóan (élet)veszélyes helyzetet okozol az úton."

Ő kezdi azzal, hogy veszélybe sodor, mikor gázt ad. Nem szoktam agresszívan előzni vagy ilyesmi, sem letolni senkit hátulról, tehát szabályosan csinálok mindent. Ő mégis így kiba**ik velem. Szerintem a közlekedésben nincs sok veszélyesebb szitu attól, mikor az előzött váratlanul gázt ad. Emellett nem hinném, hogy olyan nagy bű, hogy rálépek a fékre, amúgy is nem esztelenül satuzok, csak vigyázva, mert a szeretett autómat én sem szeretném összetörni. De azért hadd ijedjen meg ő is egy kicsit.

2016. aug. 7. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!