Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW-sek, miért kezdtek el...

BMW-sek, miért kezdtek el gyorsítani, ha elkezdenek előzni Titeket? Főleg a régi füsttermelőkre gondolok inkább.

Figyelt kérdés
persze tisztelet a kivételnek, de kérem szépen ez a tapasztalatom.. a 15-20 éves fhosokkal m-es, n-es rendszámmal olyan nagyon menők vagytok.. ezt elviseli az ember meg a füstöt is.. mit lehet tenni.., de azt hogy még közveszélyesek is vagytok... azt nem igazán...
2016. aug. 7. 14:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
39%
KRESZ engedi a sebességhatár túllépést előzésnél. Amúgy aki előzésnél direkt gyorsítani kezd én levágnám a kezeit,a legveszélyesebb és a legnagyobb parasztság ezt csinálni.
2016. aug. 7. 17:24
 22/33 A kérdező kommentje:
hű milyen kemény kritikák... hát én ezt tartottam akkor abban a helyzetben jó megoldásnak. nyilván nem jöttek szemben.. és az autó kb 4-5 mp alatt felgyorsult annyira és miután lehagytam 105re tettem a tempomatot. de ok, elfogadom, hogy le is lassíthattam volna, de sajnos az akkor nem volt opció :-)) a 190 miért vágja ki nálatok a biztosítékot? nyilván egy skodával nem csináltam volna ezt, de egy M6-al simán meg lehet, annyi elektronika van benne, hogy nagyon nehéz elszállni vele.. de nem is értem miért védem magam, szerintem nem életszerű amit páran írtak, na mind1. béke!!!
2016. aug. 7. 17:28
 23/33 anonim ***** válasza:

"Ajándékba szoktak kapni egy satuféket"

"amúgy is nem esztelenül satuzok, csak vigyázva"

Aha, mesélj még pajtás, hogy lehet "vigyázva" SATUFÉKEZNI?

Amúgy meg gondolkozz már ember:

Valaki veszélybe sodor téged és amikor elhárítod a veszélyt akkor ahelyett, hogy normális ember módjára továbbmennél PONTOSAN UGYAN ÚGY veszélybe sodrod a másikat. Nem érzed, hogy nagyon kilóg a lóláb és egy fikarcnyival sem vagy jobb, mint az idióta aki rádgyorsít előzés közben?

Btw NEM engedi meg a KRESZ a sebességtúllépést előzés közben sem!

2016. aug. 7. 17:32
 24/33 anonim ***** válasza:

# 22

Ha szerinted normális, hogy több, mint a sebességhatár DUPLÁJÁVAL közlekedsz egy úton, ami nem sztráda minőség és szerinted "ez volt a jó döntés" akkor nincs több kérdésem. Csak isten adja, hogy soha ne találkozzunk az utakon...

2016. aug. 7. 17:34
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért az erős túlzás hogy 4-5mp alatt felmentél 190re 100ról, mivel a 0-100as sprintje is 9 sec körül van.
2016. aug. 7. 17:58
 26/33 anonim ***** válasza:

"Aha, mesélj még pajtás, hogy lehet "vigyázva" SATUFÉKEZNI? "

Úgy hogy nézem a tükröt, és ha úgy látom, hogy belém fog rongyolni, akkor leveszem a lábam a fékről, esetleg gázt is adok. Hiába kötekedtek, majd ha nektek is lesz ilyen necces előzésetek, akkor majd beszélhetünk a témáról.

2016. aug. 7. 18:00
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Te pedig hiába ideologizálod meg, egy vezetésre alkalmatlan barom vagy.

Azt a satufékezést meg megnézném, hogy te pár méteres követési távolságon SATUZOL és NÉZED A TÜKRÖT és majd leveszed róla a lábad. Hagyjuk már, nem vagy te Schumacher... De majd ha egyszer így belédrongyol a papírok nélküli 316-os Kolompár Ájtonszenna és járhatsz a MABISZ-hez kuncsorogni valami apróért a rommá tört autódért. És imádkozz, hogy ne sodródj át a szembe sávba / le az útról mondjuk egy gyalogosnak.

Istenem, egyeseknek annyi esze sincs, mint egy zsák molylepkének...

2016. aug. 7. 18:35
 28/33 anonim ***** válasza:
64%
Ehh, ennyi felháborodott gyökér BMW-st :). Öröm olvasni.
2016. aug. 7. 19:39
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

a kérdező egy igazi dicsekvő önkéntes rendőr(jelölt)erős szemályiség-zavarral...

aztán ezt olvasom:

......"emlékszem nem adtam nagyon nagy gázt, mert gyerekek nem szeretik a nagy nyomatékot, kisebbik lányom múltkor hányt Omis mellett, egy élmény volt, és a takarítás is :-))) és emiatt óvatosan vezetek velük"....

jééézusom...orvost...ez gyakorló elmebeteg..gyerekekkel ilyent tenni..és a többi autós? az nem számít?

és még reklamál...

2016. aug. 7. 20:22
 30/33 anonim ***** válasza:
29%

Régen volt, hogy bepróbálkoztak mikor gyenge autóval jártam, mert országúton azzal is 100-110 között mentem.

Nekem a 80-120 4,5 másodperc, tehát nem okoz gondot az előzés, főleg, ha 80-nál visszateszem 3-ba, de ott még nem is pörgetem fel a motort nagyon.

Ha 60 vagy 70-ről kell előznöm mostanában előszeretettel visszadobom gázfröccsel kettesbe és feltolom így 110 ig 7000-es fordulatig, aztán hadd szóljon... volt már 10 autó mellett mentem el így igen hamar.

Autónak is jó, nem ragadnak le a fogaskerekek állítói stb, én meg nem ragadok be a csigák mögé.

2016. aug. 7. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!