BMW-sek, miért kezdtek el gyorsítani, ha elkezdenek előzni Titeket? Főleg a régi füsttermelőkre gondolok inkább.
"Ajándékba szoktak kapni egy satuféket"
"amúgy is nem esztelenül satuzok, csak vigyázva"
Aha, mesélj még pajtás, hogy lehet "vigyázva" SATUFÉKEZNI?
Amúgy meg gondolkozz már ember:
Valaki veszélybe sodor téged és amikor elhárítod a veszélyt akkor ahelyett, hogy normális ember módjára továbbmennél PONTOSAN UGYAN ÚGY veszélybe sodrod a másikat. Nem érzed, hogy nagyon kilóg a lóláb és egy fikarcnyival sem vagy jobb, mint az idióta aki rádgyorsít előzés közben?
Btw NEM engedi meg a KRESZ a sebességtúllépést előzés közben sem!
# 22
Ha szerinted normális, hogy több, mint a sebességhatár DUPLÁJÁVAL közlekedsz egy úton, ami nem sztráda minőség és szerinted "ez volt a jó döntés" akkor nincs több kérdésem. Csak isten adja, hogy soha ne találkozzunk az utakon...
"Aha, mesélj még pajtás, hogy lehet "vigyázva" SATUFÉKEZNI? "
Úgy hogy nézem a tükröt, és ha úgy látom, hogy belém fog rongyolni, akkor leveszem a lábam a fékről, esetleg gázt is adok. Hiába kötekedtek, majd ha nektek is lesz ilyen necces előzésetek, akkor majd beszélhetünk a témáról.
Te pedig hiába ideologizálod meg, egy vezetésre alkalmatlan barom vagy.
Azt a satufékezést meg megnézném, hogy te pár méteres követési távolságon SATUZOL és NÉZED A TÜKRÖT és majd leveszed róla a lábad. Hagyjuk már, nem vagy te Schumacher... De majd ha egyszer így belédrongyol a papírok nélküli 316-os Kolompár Ájtonszenna és járhatsz a MABISZ-hez kuncsorogni valami apróért a rommá tört autódért. És imádkozz, hogy ne sodródj át a szembe sávba / le az útról mondjuk egy gyalogosnak.
Istenem, egyeseknek annyi esze sincs, mint egy zsák molylepkének...
a kérdező egy igazi dicsekvő önkéntes rendőr(jelölt)erős szemályiség-zavarral...
aztán ezt olvasom:
......"emlékszem nem adtam nagyon nagy gázt, mert gyerekek nem szeretik a nagy nyomatékot, kisebbik lányom múltkor hányt Omis mellett, egy élmény volt, és a takarítás is :-))) és emiatt óvatosan vezetek velük"....
jééézusom...orvost...ez gyakorló elmebeteg..gyerekekkel ilyent tenni..és a többi autós? az nem számít?
és még reklamál...
Régen volt, hogy bepróbálkoztak mikor gyenge autóval jártam, mert országúton azzal is 100-110 között mentem.
Nekem a 80-120 4,5 másodperc, tehát nem okoz gondot az előzés, főleg, ha 80-nál visszateszem 3-ba, de ott még nem is pörgetem fel a motort nagyon.
Ha 60 vagy 70-ről kell előznöm mostanában előszeretettel visszadobom gázfröccsel kettesbe és feltolom így 110 ig 7000-es fordulatig, aztán hadd szóljon... volt már 10 autó mellett mentem el így igen hamar.
Autónak is jó, nem ragadnak le a fogaskerekek állítói stb, én meg nem ragadok be a csigák mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!