Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW-sek, miért kezdtek el...

BMW-sek, miért kezdtek el gyorsítani, ha elkezdenek előzni Titeket? Főleg a régi füsttermelőkre gondolok inkább.

Figyelt kérdés
persze tisztelet a kivételnek, de kérem szépen ez a tapasztalatom.. a 15-20 éves fhosokkal m-es, n-es rendszámmal olyan nagyon menők vagytok.. ezt elviseli az ember meg a füstöt is.. mit lehet tenni.., de azt hogy még közveszélyesek is vagytok... azt nem igazán...
2016. aug. 7. 14:15
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
van fedélzeti kamerám, amin a sebességet is látni lehet. Tegnapi eset: országút: 76-al ment előttem a bmw, utolértem, elkezdtem szabályosan az előzést, természetesen gyorsított a faxfej.. 115-el mentem vissza mögé, ezután ismét lassított.. ekkor már jobban odaléptem neki de így is éppen hogy megtudtam előzni, egy 175 lovas 2.2-es mazda 6-ossal az előzést 190-el tudtam befejezni. feljelenthetem rendszám alapján?
2016. aug. 7. 14:21
 2/33 anonim ***** válasza:
26%

Tényleg nagyon jellemző, hogy valakit elkezdek előzni, és ő is gyorsítani kezd, ez hatalmas gond, DE egyáltalán nem a BMW-kre jellemző, hanem bármilyen márkára, velem már mindenfélék megcsinálták.

A gond ott van, hogy szoktam gyenge autóval is járni. Tötyögnek előttem 70-el, én lazán tudnék előzni, a szembejövő kamion még messze van. De ha ő is gyorsítani kezd, az hatalmas sz*pás, és volt már majdnem balesetem ebből. Éppen emiatt is, meg egyebek miatt is, a saját autóm egy 240 lovas dízel, ezzel pedig a legtöbb ilyen barmot úgyis lehagyom. Ajándékba szoktak kapni egy satuféket, miután megelőzöm őket, hadd izguljanak ők is egy kicsit, hogy vajon meg tudnak e állni.

2016. aug. 7. 14:24
 3/33 A kérdező kommentje:
tele van ez az oldal is , a nagymenő bmw-sek kérdéseivel... mennyi a fenntartása, mennyi km után lesz baja.... ha nincs pénzetek NE vegyetek nagy autót!!!! szánalom... 2-3 millióért vesznek külföldi 10 évest... mert az a amenő... ez mennyire szánalmas, nem értem minek kell erőn felül költeni... nekem egy 8 millás autóm van, de havi 1-1,5 milla bevétellel. fogadok van olyan agyhalott is aki 10+ éves külföldire még hitelt is vesz fel.. á vicc
2016. aug. 7. 14:24
 4/33 A kérdező kommentje:
2-es, ugyanezt mondta ma sógorom is, neki egy 230 lovas dsg-s RS octaviaja van. lehet veszek egyet majd én is. vicc, ez a magyar közlekedési morál...
2016. aug. 7. 14:26
 5/33 anonim ***** válasza:
Inkább superB vegyél az 280 lovas.
2016. aug. 7. 14:38
 6/33 anonim ***** válasza:
49%

Ha levideóztad, akkor feljelenthetnéd közúti veszélyeztetés miatt, de a videón az is rajt van akkor, hogy 190el fejezted be az előzést, gondolom nem akarod magad is megszivatni.

Tapasztalom én is amit mondtál, de csak a régi 3as bmwknél, az 5ös/7esek gyorsan mennek, de a 3asoktól én is félek, egyszerűen nem bírják elviselni, ha valaki megelőzi őket, pedig én se "fostalicskával" járok, egy 2 és fél éves 150 lovas dízel avensist hajtok. Nem jöttem rá még mit lehet tenni velük.

2016. aug. 7. 14:38
 7/33 A kérdező kommentje:
5-ös, még nem tudom, ez csak ilyen hirtelen felindulás volt részemről, a mostani kocsit 2017-ben cserélem majd. (persze ha ÁFA törvény nem módosul addig) csak most megnéztem a videót, és megint felhúztam magam a gyereken... ha nem lett volna benn a 2 kislányom szerintem megálltam volna és megkérdeztem volna Tőle, hogy mit tanult a KRESZ oktatáson
2016. aug. 7. 14:43
 8/33 A kérdező kommentje:
igen, néztem elvileg 90 helyett 190, az 200k, de komolyan mondom ennek ellenére is gondolkodom..
2016. aug. 7. 14:45
 9/33 anonim ***** válasza:
63%

"Ajándékba szoktak kapni egy satuféket, miután megelőzöm őket, hadd izguljanak ők is egy kicsit, hogy vajon meg tudnak e állni."

na, megint itt egy önkéntesrendőr!

Igaz, nekem Audim van, de a fékem egy kisteherautót is megfogna, ha erősebben fékezek.

Engem nyugodtan előzhetsz, nem fogok gyorsítani, pedig akár egy 200 Le-s autót is vissza tudnék tartani...

DE!!! A helyszínen vetetném el annak a jogsiját, annak a marhának, aki 50-60 le-s autóval erőlködik az előzéssel, szembejövő forgalom mellett, úgy, hogy én 100-zal megyek!

Ja, ez egy kis dajévó csoda volt tegnap előtt egerszeg határában.

2016. aug. 7. 14:46
 10/33 anonim ***** válasza:
75%

Ja, még annyit hogy ezentúl inkább megyek 140-nel, inkább egy fénykép, mint egy baleset, hogy esetleg nekem vágódik mikor oda ér a szembejövő.

Mert az előzést ilyen autóval BIZTOS, hogy nem tudja megcsinálni!

2016. aug. 7. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!