BMW-sek, miért kezdtek el gyorsítani, ha elkezdenek előzni Titeket? Főleg a régi füsttermelőkre gondolok inkább.

Tényleg nagyon jellemző, hogy valakit elkezdek előzni, és ő is gyorsítani kezd, ez hatalmas gond, DE egyáltalán nem a BMW-kre jellemző, hanem bármilyen márkára, velem már mindenfélék megcsinálták.
A gond ott van, hogy szoktam gyenge autóval is járni. Tötyögnek előttem 70-el, én lazán tudnék előzni, a szembejövő kamion még messze van. De ha ő is gyorsítani kezd, az hatalmas sz*pás, és volt már majdnem balesetem ebből. Éppen emiatt is, meg egyebek miatt is, a saját autóm egy 240 lovas dízel, ezzel pedig a legtöbb ilyen barmot úgyis lehagyom. Ajándékba szoktak kapni egy satuféket, miután megelőzöm őket, hadd izguljanak ők is egy kicsit, hogy vajon meg tudnak e állni.

Ha levideóztad, akkor feljelenthetnéd közúti veszélyeztetés miatt, de a videón az is rajt van akkor, hogy 190el fejezted be az előzést, gondolom nem akarod magad is megszivatni.
Tapasztalom én is amit mondtál, de csak a régi 3as bmwknél, az 5ös/7esek gyorsan mennek, de a 3asoktól én is félek, egyszerűen nem bírják elviselni, ha valaki megelőzi őket, pedig én se "fostalicskával" járok, egy 2 és fél éves 150 lovas dízel avensist hajtok. Nem jöttem rá még mit lehet tenni velük.

"Ajándékba szoktak kapni egy satuféket, miután megelőzöm őket, hadd izguljanak ők is egy kicsit, hogy vajon meg tudnak e állni."
na, megint itt egy önkéntesrendőr!
Igaz, nekem Audim van, de a fékem egy kisteherautót is megfogna, ha erősebben fékezek.
Engem nyugodtan előzhetsz, nem fogok gyorsítani, pedig akár egy 200 Le-s autót is vissza tudnék tartani...
DE!!! A helyszínen vetetném el annak a jogsiját, annak a marhának, aki 50-60 le-s autóval erőlködik az előzéssel, szembejövő forgalom mellett, úgy, hogy én 100-zal megyek!
Ja, ez egy kis dajévó csoda volt tegnap előtt egerszeg határában.

Ja, még annyit hogy ezentúl inkább megyek 140-nel, inkább egy fénykép, mint egy baleset, hogy esetleg nekem vágódik mikor oda ér a szembejövő.
Mert az előzést ilyen autóval BIZTOS, hogy nem tudja megcsinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!